Ανατροπή για την ΑΕΚ και... δεύτερη θέση

Η ΑΕΚ με ανατροπή κέρδισε την Ομόνοια με 2-1 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά. Μάλιστα, η ομάδα της Λάρνακας τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η Ομόνοια που προηγήθηκε και είχε καλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα κλείνει την άσχημη χρονιά με ήττα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Ομόνοια μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις

να ανοίξει το σκορ. Αρχικά, ο Κολοβός έκανε το πλασέ από καλή θέση όμως ο Χριστοδούλου απέκρουσε. Στο 12 λεπτό, ο Ραμίρεζ μόνος μέσα στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ όμως και πάλι ο κήπερ της ΑΕΚ απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 18, η ΑΕΚ είχε ένα καλό σουτ με τον Λαρένα όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μεχίας. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους η Ομόνοια ήταν αυτή που θα μπορούσε με πολύ καλή φάση να κάνει το 0-1 όμως το δυνατό σουτ του Κατελάρη σταμάτησε ξανά ο Χριστοδούλου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τέρμα για την Ομόνοια. Ο Κατελάρης έδωσε την μπαλιά στον Μόντες ο οποίος βγήκε φάτσα με τον Χριστοδούλου και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά τους πράσινους στο 53'. Στο 60, η Ομόνοια είχε τεράστια ευκαιρία για το 0-2. Ο Μόντες βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Χριστοδούλου όμως το πλασέ του σταμάτησε στον κήπερ της ΑΕΚ από πολύ καλή θέση. Η ΑΕΚ, στο 73 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Έγινε αρχικά σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Κακουλή πήγε να διώξει την μπάλα η οποία κόλλησε πάνω στην τελική γραμμή της εστίας του Μεχίας και από κοντά ο Γιάννου σκόραρε για την ΑΕΚ. Αμέσως μετά, ο Ιωάννου κέρδισε την μπάλα στο κέντρο, έφτασε μέχρι την περιοχή της Ομόνοιας έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Η ανατροπή για την ΑΕΚ ήρθε στο 86, όταν ο Ακίνο με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μεχίας για το 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα