Νέος κλάδος σπουδών στο Alexander College

Το Alexander College βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη ενός νέου πτυχιακού κλάδου σπουδών, του BSc Computer Science with Gaming Development, ο οποίος πιστοποιήθηκε από την αρμόδια αρχή (Φορέας Διασφάλισης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης).

Σκοπός του προγράμματος είναι να εισαγάγει τους φοιτητές στις θεωρίες, τεχνολογίες και εφαρμογές του ευρύτερου τομέα της Πληροφορικής και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Εφοδιάζει τους φοιτητές, εκτός από την πρακτική εφαρμογή, με

την ικανότητα να προσαρμόζονται και να εξελίσσονται στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το BSc Computer Science with Gaming Development ολοκληρώνεται σε 4 χρόνια πλήρους φοίτησης και τα μαθήματα γίνονται στα Ελληνικά. Η έναρξη του ακαδημαϊκού έτους γίνεται περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και διαρκεί 32 βδομάδες.

Οι απόφοιτοί του έχουν πολλαπλές επιλογές εργοδότησης και όλα τα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον τομέα της Πληροφορικής. Συγκεκριμένα μπορούν να κτίσουν την καριέρα τους στην Πληροφορική, Εκπαίδευση, δημιουργία διαδικτυακών ιστοσελίδων, αλλά και ως Προγραμματιστές εφαρμογών και συστημάτων, Προγραμματιστές ηλεκτρονικών παιχνιδιών, Αναλυτές εφαρμογών και συστημάτων, Διαχειριστές βάσης δεδομένων, Σύμβουλοι εφαρμογών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Εκπαιδευτές χρηστών λογισμικών συστημάτων.

Τα μαθήματα ξεκινούν αρχές Οκτωβρίου 2018 στο Alexander College Λάρνακας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάλεσε στο 24532373

Keywords
Τυχαία Θέματα