Νέες διακρίσεις για την Hyundai από τα iF DESIGN AWARDS!

Δύο νέες διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στια διάσημα της Hyundai Motor. Τα διεθνούς κύρους iF Design Awards βράβευσαν το σχεδιασμό του φορτιστή του ηλεκτρικού μοντέλου IONIQ και τη γραμματοσειρά Hyundai Sans, που έχει σχεδιαστεί για αποκλειστική επικοινωνιακή χρήση από την Εταιρεία.

Στην

απόφαση της για τη βράβευση του φορτιστή του IONIQ, η κριτική επιτροπή των

iF Design Awards, επεσήμαναν την προσήλωση της Hyundai στον καινοτόμο σχεδιασμό τεχνολογίας φιλικής προς το περιβάλλον. Ο σχεδιασμός του φορτιστή έρχεται να προστεθεί στη φιλοσοφία σχεδιασμού της σειράς μοντέλων IONIQ, η οποία στόχο έχει τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των αγοραστών της.

Για χρήση στο σπίτι ή ακόμα και σε δημόσιους χώρους, το λευκό χρώμα του φορτιστή συμβολίζει την αξία ζωής σ’ έναν κόσμο με δυνατότητες, με καινοτομία και με δημιουργικότητα, όπως ακριβώς και τα οχήματα που εξυπηρετεί.

Όσο για τη βράβευση της γραμματοσειράς, η κριτική επιτροπή έλαβε υπ’ όψιν τον τρόπο

με τον οποίο αντανακλά την ανθρωποκεντρική προσέγγιση με την οποία η Hyundai φροντίζει τους πελάτες της. Πριν την έναρξη χρησιμοποίησής της, η γραμματοσειρά πέρασε μια σειρά από δοκιμές και τελειοποιήσεις σε περίοδο 12 μηνών, στο πλαίσιο της ανανέωσης της φιλοσοφίας επικοινωνίας της Εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα