Επίσπευση υλοποίησης master plan λιμανιού Ζακύνθου

13:22 14/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ευρεία σύσκεψη για το master plan του λιμανιού της Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και βουλευτή του νομού, Σταύρου Κοντονή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο γ.γ. Λιμένων, Χρήστος

Λαμπρίδης, ο γ.γ. Υποδομών, Γιώργος Δέδες, ο γ.γ. του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Διονύσης Καλαματιανός, ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Λευτέρης Νιοτόπουλος, ο πρόεδρος του τοπικού λιμενικού ταμείου, Άκης Ζήβας, και η μελετήτρια του master plan, Μαριλένα Φράγκου.

Στη σύσκεψη, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, τονίστηκε η σημασία του master plan για τη συνολική αντιμετώπιση των αναγκών του λιμανιού σε ορίζοντα εικοσιπενταετίας και αποφασίστηκε να επισπευσθεί η διαδικασία έγκρισης. Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες και θα ληφθεί κάθε πρόνοια ώστε το master plan να αποτελεί πλήρως λειτουργικό εργαλείο για την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για τα προβλεπόμενα έργα.

Keywords
Τυχαία Θέματα