Νέα ανατροπή τίτλου από την Γιουβέντους (vid)

Η Γιουβέντους έκανε ακόμα μία ανατροπή (3-1 την Μπολόνια) και πλέον θέλει μία νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ιταλίας!

Η «Μεγάλη Κυρία» ίσως και να πήρε λίγο αψήφιστα, λίγο χαλαρά την επίσκεψη της Μπολόνια, πιστεύοντας ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Κάπως έτσι, ως δείγμα χαλαρότητας μπορεί να αντιμετωπιστεί η φάση που έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.

Ο Μπουφόν «πούλησε» την μπάλα με κακή πάσα στον αφηρημένο Ρουγκάνι, ο οποίος αναγκάστηκε να υποπέσει σε πέναλτι. Ο Βέρντι νίκησε τον Μπουφόν από τα 11 βήματα

(27’, 0-1) και η Γιουβέντους βρέθηκε ξανά στα σχοινιά.

Η κίνηση του Αλέγκρι να βάλει στο ημίχρονο τον Ντόουγκλας Κόστα έδωσε έξτρα επιθετικότητα, όμως για να έρθει η ανατροπή χρειάστηκε τύχη και… διαιτητική αβλεψία.

Ένα… τσάιμο του Ντε Μαϊκό σε σέντρα από δεξιά, έφερε ένα αδέξιο αυτογκόλ για το 1-1 (52’), λίγο αργότερα ο Μπουφόν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε σουτ του Κραφτ, που πήγε να παγώσει ξανά το Τορίνο, όμως η φάση του αγώνα έγινε στο 64ο λεπτό.

Ο Κεντίρα έσπρωξε τον Κεϊτά για να κάνει το 2-1, όμως το καθαρό επιθετικό φάουλ δεν δόθηκε ποτέ, παρά τις διαμαρτυρίες των «ροσομπλού».

Με το ηθικό πια στα ύψη, ο Ντιμπάλα έκανε το 3-1 (69’) με το πιο ωραίο γκολ της βραδιάς, με την «Μεγάλη Κυρία» να αυξάνει πια το προβάδισμα από την δεύτερη Νάπολι στο +7 και να περιμένει γκέλα της απέναντι στην Τορίνο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα από αυτή την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα