Προαναγγελία παραμονής από Χιμένεθ

Παραλειπόμενα από την νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και την απονομή του τίτλου στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

*«Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, να μείνουμε στην κατηγορία», είπε ο συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, Μάρκος Δήμος, μετά τη λήξη του αγώνα και έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

*Από την πλευρά του, ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε: «Σήμερα είναι

κάτι διαφορετικό, τελειώνει το πρωτάθλημα. Ήμασταν οι καλύτεροι, ήμαστε δίκαια πρωταθλητές. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ο τελικός του Κυπέλλου και θα συγκεντρωθούμε σε αυτό από αύριο». Και ο Ισπανός τεχνικός συνέχισε δίνοντας την είδηση της παραμονής του στην ΑΕΚ: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν χάσαμε τους Γιάκομπ Γιόχανσον και Πέτρο Μάνταλο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλη τη σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, δεν νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα. Όλοι αυτό θέλουμε, να συνεχίσουμε μαζί». Ο Βασίλης Δημητριάδης φορούσε τη φανέλα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ του 1994!

*«24 χρόνια μετά. Και είμαστε ακόμα στην αρχή. We are back. ΑΕΚ FC Greek champions 2018», το «ποστάρισμα» της ΑΕΚ στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook μετά το τέλος του αγώνα.

*Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε το παρών στις εξέδρες της Ριζούπολης. Δημήτρης Μελισσανίδης, Μηνάς Λυσσάνδρου, Ευάγγελος Ασλανίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Θωμάς Μαύρος, Νίκος Πανταζής, Κώστας Νεστορίδης εθεάθησαν στις κερκίδες του "Αριστείδης Καμάρας". Εκεί, μεταξύ άλλων, βρέθηκε και ο Μάρτον Εστερχάζι, ο πρώην διεθνής Ούγγρος μεσοεπιθετικός που είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ για περίπου 2,5 χρόνια (καλοκαίρι 1984, Ιανουάριος 1987), πραγματοποιώντας 54 εμφανίσεις και σημειώνοντας 11 γκολ.

*Αποθεώθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα, Χρήστος Αλμπάνης, που έχει συμφωνήσει να μετακομίσει το καλοκαίρι και για τα επόμενα τρία χρόνια στην "Ένωση".

*Από αύριο Κυριακή (6/5) βγαίνουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της ΑΕΚ για τον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Προτεραιότητα δίνεται στους κατόχους διαρκείας (θα έχουν δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήριο ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας).

Keywords
Τυχαία Θέματα