Ν. Παπαδόπουλος: Πανηγυρίζουν Νταβούτογλου και Ακιντζί

Έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως δώσει στη δημοσιότητα τις συγκλίσεις που έχουν επιτευχτεί στο κυπριακό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, εξαπολύοντας πυρά εναντίον της Κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ κατηγορώντας τους για συσκότιση.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του Sigma, εξέφρασε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σε σχέση με το αποτέλεσμα των επαφών του Προέδρου στο Νταβός, λέγοντας ότι εν

τέλει Νταβούτογλου και Ακιντζί αναχωρούν από το Νταβός πανηγυρίζοντας για την αναβάθμιση του Τ/κ ηγέτη αλλά και του παράνομου μορφώματος.

Όπως είπε οι δηλώσεις της Κυβέρνησης ότι πλέον ο Μπαν Κι Μουν έχει πλήρη εικόνα για το κυπριακό, είναι δικαιολογίες καθώς μια τέτοια συνάντηση δεν χρειαζόταν να γίνει σε ένα φόρουμ που συμμετέχουν αρχηγοί κρατών.

Ερωτηθείς για τις προειδοποιήσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου, ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που διαπραγματευόμαστε με το συγκεκριμένο μοντέλο λύσης, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ανέφερε ότι πρόκειται για τον γνωστό τουρκικό εκβιασμό τον οποίο υιοθέτησε ο ΔΗΣΥ το 2004, επί σχεδίου Ανάν και τώρα τον επαναφέρει.

Οι διαπραγματεύσεις ανέφερε για το νέο σύνταγμα του κράτους, διεξάγονται κάτω από ένα πέπλο πλήρους συσκότισης τον 21ο αιώνα σε μια ευρωπαϊκή χώρα.

Όπως είπε ο Νίκος Αναστασιάδης αποκρύβει πράγματα από τα κόμματα και το λαό, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το αν ο Πρόεδρος θα ενημερώσει σωστά τον λαό για τις εξελίξεις όπως έχει δηλώσει. Κάλεσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να δώσει στη δημοσιότητα τις συγκλίσεις και τα όσα συζητούνται στις διαπραγματεύσεις και διερωτήθηκε αν δεν το κάνει επειδή φοβάται το λαό.

Keywords
Τυχαία Θέματα