Άγνωστος έκλεψε από 49χρονη 5 χιλιάδες ευρώ

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, ποσού άνω των πέντε χιλιάδων ευρώ, διερευνά η Αστυνομία στην Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 49χρονη Αγγλίδα μόνιμη κάτοικο Κύπρου ότι κατά το έτος 2015, εισέπραξε από ενοικίαση κατοικίας για λογαριασμό συμπατριώτη της, το χρηματικό ποσό των 5,253 ευρώ, με τον οποίο είχαν ηλεκτρονική

επικοινωνία μέσω e-mail.

Στις αρχές Δεκεμβρίου 2015, έλαβε μήνυμα από καινούργιο e-mail, το οποίο είχε διαφορά ένα γράμμα από το αρχικό του συμπατριώτη της, δίνοντας αριθμό λογαριασμού της τράπεζας Barclays για να εμβάσει το χρηματικό ποσό των 5,253 ευρώ.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2015 η 49χρονη απέστειλε μέσω της Τράπεζας Κύπρου από τον τραπεζικό της λογαριασμό στον τραπεζικό λογαριασμό που της είχε δοθεί και είχε συνωνυμία με το αρχικό πρόσωπο, το χρηματικό ποσό των 5,253 ευρώ.

Σε μεταγενέστερο χρόνο η 49χρονη αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για συνωνυμία με το πραγματικό πρόσωπο και ότι τα χρήματα κατατέθηκαν σε λογαριασμό αγνώστου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα