Μουρίνιο: «Το πάθος των οπαδών της Ρόμα… με οδήγησε εδώ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα κάτσει στον πάγκο της Ρόμα την νέα σεζόν, όμως ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα οι Ιταλοί με ανακοίνωση τους! Οι τζιαλορόσι.. ενημέρωσαν τον Φονσέκα πως η συνεργασία τους θα λήξει το καλοκαίρι και δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός της Τότεναμ, ήθελε να επιστρέψει την Σέριε Α και το… όραμα και το πλάνο των Ρωμαίων τον έπεισε να πει το “ναι”!

Στις πρώτες του δηλώσεις

ως τεχνικός της Ρόμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει το συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι Ρωμαίοι!

«Το απίστευτο πάθος των οπαδών της Ρόμα ήταν αυτό που έπεισε να πω το “ναι” στην πρόταση του συλλόγου. Δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσει η νέα σεζόν.  Επίσης, θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον Φονσέκα και πιστεύω πως τα media θα καταλάβουν πως θα μιλήσω αργότερα αναλυτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Βέβαια, μετά από τις συναντήσεις μου με την διοίκηση της ομάδας και το Τιάγκο Πίντο, αμέσως κατάλαβα τι στόχους και τι φιλοδοξίες έχει η Ρόμα. Θέλουμε μαζί να χτίσουμε μια ομάδα που θα κερδίζει μέσα στα επόμενα χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση του συλλόγου, που αποφάσισε πως είμαι ο κατάλληλος για να αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, Με βοήθησαν για να γίνω μέρος του οράματος τους», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο στις πρώτες του δηλώσεις ως κόουτς της Ρόμα!

Πηγή: sportsking.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα