Μένουμε σπίτι και ακούμε τα αγαπημένα μας podcasts

Σίγουρα κάπου θα έχεις ξανακούσει τον όρο «podcast». Τα podcasts είναι μια ανερχόμενη μορφή περιεχομένου. Πρόκειται για ηχητικά αρχεία στα οποία οι podcasters αναλύουν διάφορα θέματα του αντικειμένου που καταπιάνονται σε μια σειρά ηχογραφημένων επεισοδίων.

Ένας από τους λόγους που ξεχωρίζουν, πέρα από το περιεχόμενό τους φυσικά, είναι το γεγονός ότι μπορείς να κατεβάσεις τα αρχεία και να ακούσεις τις εκπομπές στον υπολογιστή, στο κινητό σου, σε mp3 player, σε tablet, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, κάνοντας παράλληλα δουλειές, όπως ακούς ευχάριστα το ραδιόφωνο χωρίς να σου αποσπά την προσοχή.

Ως

ακροατής, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις για θεματικές που σου αρέσουν και να ακολουθήσεις διάφορα shows. Αυτά είναι διαθέσιμα στο Spotify, στο Youtube Music, στο Soundcloud κλπ.

Και αν νομίζεις ότι τα ελληνόφωνα podcasts είναι κάτι ανύπαρκτο, κάνεις λάθος. Παρόλο που ακόμη δεν γνωρίζουν την ίδια απήχηση που γνωρίζουν στο εξωτερικό, εντούτοις, ολοένα και κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις του κόσμου, αποτελώντας το trend της εποχής.

Ένα ελληνικό podcast που θα σου κρατήσει ευχάριστη συντροφιά στην καραντίνα σου, είναι το «Όσα ξέρει η Μαρία».

Το podcast «Oσα ξέρει η Μαρία» με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού, είναι μία εκπομπή με fun περιεχόμενο διάρκειας 15-25 λεπτών. Η Μαρία Σολωμού έχει ένα ταλέντο. Να λύνει όλα τα προβλήματα από ερωτικά, οικογενειακά μέχρι οικονομικά. Στο κάθε επεισόδιο, λοιπόν, καταπιάνεται με τον δικό της μοναδικό τρόπο με θέματα όπως ο έρωτας, η φιλία, η αγάπη για τον εαυτό μας κ.α.  

Το podcast είναι διαθέσιμο στο Spotify, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανέβει 5 απολαυστικά επεισόδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα