«Μειώθηκε η διαφορά με την πλευρά Μίχα, υπογράφει σύντομα τριετές συμβόλαιο»

Μολονότι συγκριτικά ήταν από τις επιτυχημένες προσθήκες του περασμένου καλοκαιριού στην Ανόρθωση και το συμβόλαιό του εκπνέει την άνοιξη του 2022, στο Ισραήλ θεωρούν δεδομένο πως ο Ντόρ Μίχα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο της Αμμοχώστου.

Δημοσίευμα των τελευταίων ημερών φέρνουν τον 29χρονο μεσοεπιθετικό προ του επαναπατρισμού και της ένταξής του είτε στη Χάποελ Μπερ Σεβά είτε στη Μακάμπι Χάιφα.

Η πρώτη μάλιστα εμφανίζεται να έχει η πρώτη, στο τιμόνι της οποίας ευρίσκεται ο (πρώην τεχνικός της Ανόρθωσης) Ρόνι Λέβι, κυρίως ένεκα της ισχυρής επιθυμίας

της ιδιοκτήτριας, Αλόνα Μπαρκάτ, η οποία εδώ και μήνες είχε βάλει στην κορυφή της μετεγγραφικής της λίστας τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα sport5.co.il τον θεωρεί ως τον κορυφαίο Ισραηλινό παίκτη στην αγορά.

«Πηγές από τον Σύλλογο είπαν ότι σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον πατέρα και τον ατζέντη του Μίχα, την οποία παρακολούθησε και η Αλόνα Μπαρκάτ, η διαφορά που υπήρχε μειώθηκε και φαίνεται ότι το συμβόλαιο θα υπογραφεί σύντομα με ισχύ τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Μπαρκάτ πιστεύει ότι ο Μίχα είναι ο ανώτερος Ισραηλινός παίκτης στην αγορά και είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του από την Ανορθωση, η οποία ανέρχεται σε εκατό χιλιάδες ευρώ. Ο Μίχα θα μας προσθέσει ποιότητα μεσοεπιθετικά που μας λείπει τόσο πολύ», αναφέρεται στο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται ως πηγή άτομο της διοίκησης της Μπερ Σεβά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μειώθηκε, Μίχα,meiothike, micha