Μεγάλη νίκη της HYUNDAI στο Ράλι Αυστραλίας!

Τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα WRC 2017, με τους Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul.Κερδίζοντας 14 ειδικές διαδρομές, ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της ομάδας.Ο Hayden Paddon δεύτερο πλήρωμα της Hyundai στο βάθρο των νικητών.

Η Hyundai Motorsport θριάμβευσε στο Ράλι Αυσταλίας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι

WRC 2017. O Thierry Neuville, με συνοδηγό τον Nicolas Gilsoul,

νίκησαν τις εξαιρετικά σκληρές συνθήκες και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί, στο βάθρο των νικητών. Αποτέλεσμα ήταν η εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στη γενική κατάταξη του Πρωταθλήματος Οδηγών.

Επίσης, ο Hayden Paddon, με συνοδηγό τον Seb Marshall, τερμάτισε στην τρίτη θέση, συμπληρώνοντας την μεγάλη επιτυχία της Hyundai Motorsport. Η δυνατή βροχή την τελευταία μέρα έκανε τον αγώνα εξαιρετικά δύσκολο, με αποτέλεσμα την ακύρωση του δεύτερου μέρους μιας ειδικής διαδρομής (Pilbara Reverse).

Γενικά, σε μια εντυπωσιακή και ιδιαίτερα ανταγωνιστική σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι WRC, το Hyundai i20 Coupe WRC είχε εκπληκτικές επιδόσεις σε όλους τους αγώνες. Κέρδισε μάχες σε όλα τα είδη εδάφους, σε τρεις διαφορετικές ηπείρους και έδειξε να προσαρμόζεται άνετα στις πολυποίκιλες συνθήκες αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC. Με την τέταρτη νίκη τους φέτος, οι Neuville και Gilsoul επιβεβαίωσαν ότι ήταν οι πολυνίκεις του 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα