«Θα κάνουμε στοχευμένες μεταγραφές»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Εθνικού Άχνας Τόμης Κουής τόνισε ότι η κατάσταση είναι ανατρέψιμη για την ομάδα και ότι δεν τελείωσε τίποτα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, θα γίνουν στοχευμένες κινήσεις για την ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τον Απόλλωνα: «To παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν ήταν κριτήριο. Οι δηλώσεις του προπονητή μας ότι είναι ευλογία να παίζεις με τέτοια ομάδα, τα λέει όλα. Δεν μπορούσαμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε χάσει τον Μπογκαντλινοφ λόγω καρτών για τον επόμενο αγώνα με την Αλκή Ορόκλινης. Έχουμε

όμως τον Πάτρικ, που είναι εξίσου καλός τερματοφύλακας, για να τον αντικαταστήσει».

Αν είναι ανατρέψιμη η κατάσταση: «Σίγουρα πιστεύουμε ότι είναι ανατρέψιμη. Εμείς βλέπουμε και τα θετικά στην ομάδα. Όλοι συμφωνούν ότι ο Εθνικός δικαιούτο κάτι περισσότερο από τους πέντε βαθμούς. Η ομάδα έχει σημαντικές απουσίες και κενά. Εκεί είναι το πρόβλημα της "ασθένειας" και εκεί νοσεί η ομάδα. Δεν έχουμε πολλές διαφορές από τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς, μέχρι τον Ιανουάριο που θα ενισχυθούμε».

Για τον κρίσιμο αγώνα με την Αλκή: Είναι τελικός, είναι μονόδρομος η νίκη. Θέλουμε τη νίκη και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταθέσουν ψυχή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Για Ενίσχυση: Οπωσδήποτε θα ήταν ουτοπία να πούμε ότι δεν θα ενισχυθούμε. Ο στόχος να μείνουμε κοντά και να μαζέψουμε βαθμούς. Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί και με στοχευμένες μεταγραφές να συμπληρώσουμε το ρόστερ με ικανούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε κοντά για να τα καταφέρουμε. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο προπονητής. Δεν θα μείνουμε την τελευταία στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα