Ματεράτσι: «Πλάκωσα τον Μπαλοτέλι, αλλά του άξιζε!»

Έγινε γνωστός ανά το παγκόσμιο για την κουτουλιά που δέχτηκε από τον Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, ωστόσο ο Μάρκο Ματεράτσι υπήρξε και ο ίδιος θύτης στη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Ιταλός αποκάλυψε ότι μετά τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2009/10 «τις έβρεξε» στον Μάριο Μπαλοτέλι. Μετά το εντός έδρας 3-1 επί της Μπαρσελόνα το τρομερό παιδί του ιταλικού ποδοσφαίρου, τότε σε ηλικία 19 ετών, πέταξε τη φανέλα του στο έδαφος κατευθυνόμενο προς τον πάγκο.

«Του έριξα μια ξεγυρισμένη. Αγαπώ τον Μάριο, αλλά εκείνη

την ημέρα του άξιζε. Δεν έπρεπε να το είχε κάνει. Ότι πέταξε κάτω τη φανέλα του δεν ήταν το χειρότερο. Πριν το παιχνίδι μας είχε πει μέσα στο πούλμαν ότι θα παίξει επίτηδες άσχημα. Του υποσχέθηκα ότι, αν το έκανε, θα το πλήρωνε. Όταν πέρασε αλλαγή, έκανε σουτ από το κέντρο αντί να ξεκινήσει μια αντεπίθεση. Ο Ντιέγκο Μιλίτο ήθελε να τον σκοτώσει», αποκάλυψε στο Instagram ο Ματεράτσι.

Ούτε εκείνο όμως ήταν το τέλος της ιστορίας. «Μια εβδομάδα αργότερα παρακάλεσα τον Ζοζέ Μουρίνιο να με βάλει αντίπαλο του Μπαλοτέλι στο προπονητικό διπλό. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα τον είχα στείλει πίσω στα αποδυτήρια», κατέληξε ο Ματεράτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα