Ένας πρώην Ομονοιάτης αντί του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό;

Με το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου να εκκρεμεί, είναι αβέβαιο αν ο Γκαγιάς Ζαχίντ θα φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ακόμη κι αν συμβεί αυτό, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η επόμενη σεζόν (2020/21) δύσκολα θα τον βρει στους «πράσινους», καθώς η ρήτρα αγοράς του από τον ΑΠΟΕΛ ήταν… απλησίαστη για τα δεδομένα του συλλόγου, ακόμη και πριν την οικονομική κρίση που συνόδευσε την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο

Πακιστανός με την νορβηγική υπηκοότητα θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα του Γιώργου Δώνη και θα επιστρέψει στον Αρχάγγελο, ωστόσο στον Παναθηναϊκό «κυοφορείται» η σκέψη να τον αντικαταστήσουν μ’ έναν ποδοσφαιριστή που έχει επίσης προϋπηρεσία στο κυπριακό πρωτάθλημα -και δη στον «αιώνιο αντίπαλο» του ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος την περασμένη περίοδο πέρασε από το «Ηλίας Πούλλος». Διαβάστε όσα αναφέρονται στη σημερινή παρασκηνιακή στήλη της ελλαδικής εφημερίδας Sportime:

Δημήτρης Κολοβός! Δεν «κόλλησε» με την ομάδα. Οι λόγοι πολλοί. Πάντως, στο «τριφύλλι» ακόμα δεν έχουν κάψει το χαρτί Κολοβός και ήδη έχει σφηνωθεί η ιδέα της συνύπαρξης με τον Μπουζούκη για το Νο10, μια και αποχωρεί ο Ζαχίντ. Εν μέσω κορωνοϊού κιόλας…

Keywords
Τυχαία Θέματα