Μακρής και Κάστανος για το παιχνίδι με Τουρκία

Με αισιοδοξία περιμένουν οι διεθνείς μας τον αγώνα της Πέμπτης με την Τουρκία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.



Η Εθνική Ελπίδων μετά από τρεις σερί ήττες στον όγδοο όμιλο θα επιδιώξει νίκες με την Τουρκία (12/11) και τη Λευκορωσία (17/11) που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις καλύτερης παρουσίας στην προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Χρονικά πρώτα θα διεξαχθεί το παιχνίδι μας με την Τουρκία στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και οι διεθνείς μας εκφράζουν αισιοδοξία για ένα νέο ξεκίνημα.

Την

ομάδα μας όπως ήδη ανακοινώθηκε θα ενισχύσουν και τρεις διεθνείς που συμμετείχαν με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Ο Κωνσταντίνος Παναγή (δεν συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση), ο Ανδρέας Μακρής και ο Γρηγόρης Κάστανος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν υποχρεώσεις με την Ανδρών, κλήθηκαν να βοηθήσουν την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

«Μας αναμένουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που τα αποτελέσματα τους θα καθορίσουν την πορεία μας στον όμιλο. Στην ομάδα υπάρχει ταλέντο και πιστεύω ότι με την ανάλογη προσπάθεια μπορούμε να εξασφαλίσουμε τον απολογισμό που θα βοηθήσει για να πετύχει η Εθνική μας στους στόχους της», δηλώνει αρχικά ο Ανδρέας Μακρής και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Τουρκία και η αποστολή στη Λευκορωσία θα μας απασχολήσει μετά την Πέμπτη.

Υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλους τους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με νικηφόρο αποτέλεσμα την Πέμπτη. Με συνεχή προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη».

Ο Γρηγόρης Κάστανος επισημαίνει με τη σειρά του τη μεγάλη βαθμολογική σημασία του αγώνα της Πέμπτης και τονίζει μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και υπάρχει μεγαλύτερο πείσμα από το γεγονός ότι χάθηκαν τα πρώτα τρία παιχνίδια. Σίγουρα είναι καθοριστικός ο αγώνας με την Τουρκία για να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Θέλουμε και μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη.

Ξέρουμε ότι μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια όμως υπάρχουν οι δυνατότητες για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλύτερη συνέχεια στον όμιλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα