Άρης για να... γουστάρεις

Ο Άρης του Ναγκόε κερδίζει τα εύσημα στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαίο. Η λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται στα πάνω της, κάνει διπλά, κάνει ανατροπές, παίζοντας όμορφο και έξυπνο ποδόσφαιρο.

Η έλευση του Ναγκόε στον Άρη, έφερε και επιτυχίες. Ο Άρης κέρδισε τον Εθνικό μετά από οκτώ χρόνια στο Δασάκι, σπάζοντας την παράδοση της "μαύρης" γάτας. Οι Αουρέλιο, Μπόνιφεις και Μαραγκουδάκης κάνουν μία εκπληκτική σεζόν και

είναι σημαντικές μονάδες για την "ελαφρά ταξιαρχία". Με τέτοιο ποδόσφαιρο, ο Άρης προσμένει σε άνετη παραμονή, αν και είναι νωρίς και δεν πρέπει να λέγονται μεγάλα λόγια. Υπάρχει μαραθώνιος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, υπάρχουν και τα επικίνδυνα παιχνίδια, αλλά και αυτά σίγουρα που θα έρθει και η ήττα.

Στην 11η αγωνιστική ο Άρης υποδέχεται την Ομόνοια στο Τσίρειο στάδιο, ακολούθως έχει Ανόρθωση και μετά Αγία Νάπα. Όσους περισσότερους βαθμούς συλλέξει μέχρι το τέλος του α' γύρου τόσο το καλύτερο για την λεμεσιανή ομάδα. Οι 13 βαθμοί που έχει τώρα σίγουρα του δίνουν μία έξτρα δυναμική και αυτοπεποίθηση, ενόψει συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα