Λ/σος: Υπό κράτηση δυο για ναρκωτικά, ρόπαλο και μαχαίρι

Υπό κράτηση δυο πρόσωπα στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών.

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 30χρονου και 23χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν τα ξημερώματα μετά από καταδίωξη του οχήματός τους, στο οποίο εντοπίστηκαν ναρκωτικά και διαρρηκτικά εργαλεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στις 3.50 όταν μέλη μηχανοκίνητης περιπολίας της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξή του και σύγκρουση του οχήματος με δυο περιπολικά

της Αστυνομίας.

Ο 30χρονος οδηγός και ο 23χρονος συνοδηγός συνελήφθηκαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη και ένα πλαστικό κουτί που περιείχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 15 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους οκτώ γραμμαρίων περίπου.

Εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και ένα ανοιγόμενο μαχαίρι. Ακόμα, στην κατοχή του 30χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των €400.

Οι ύποπτοι, που απασχόλησαν στο παρελθόν την Αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την τετραήμερη κράτησή τους.

Μεταξύ άλλων, διερευνώνται εναντίον τους υποθέσεις που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών, παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παράνομη κατοχή επιθετικού οργάνου.

ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα