Λ/κα:Πώς τσέπωναν επιδόματα και κουπόνια-Ο ένας δημόσιος υπάλληλος

Τσέπωναν επιδόματα και ψώνιζαν με κουπόνια για έξι ολόκληρους μήνες. Ο λόγος για δυο άνδρες στην Επαρχία Λάρνακας, οι οποίοι υπεξαίρεσαν άγνωστο μέχρι σήμερα ποσό, από το Κράτος.

Οι δυο τέθηκαν υπό εξαήμερη κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες με την σύλληψή τους. Οι δυο, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά έκλεψαν φάκελους οι οποίοι περιείχαν δεκάδες κουπόνια διαφορετικής χρηματικής αξίας τα οποία προορίζονταν

για αιτητές ασύλου.

Τα κουπόνια δίδονται από το Κράτος στους αιτητές για κάλυψη αναγκών από υπεραγορές. Να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δυο είναι δημόσιος υπάλληλος. Τόσο αυτός όσο και ο δεύτερος αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Παράλληλα, οι δυο λάμβαναν και παράνομα επιδόματα ενοικίου από το Κράτος αφού εντόπιζαν αλλοδαπούς και τους εξαπατούσαν καταρτώντας πλαστά ενοικιαστήρια έγγραφα. Στο τέλος οι δυο λάμβαναν τα επιδόματα.

Οι δυο αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν, υπόθεση κατάχρησης εξουσίας, κλοπής από δημόσιο λειτουργό, αθέμιτης κτήσης περιουσιακού οφέλους, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα