Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της πόλης - Βγήκαν τα μαχαίρια

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής της Θεσσαλονίκης, στην οποία πριν από λίγη ώρα ένα άτομο δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές στο σώμα στη διάρκεια επεισοδίου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο gr times όλα ξεκίνησαν την οδό Κασσάνδρου στο ύψος της παλιάς λαχαναγοράς στη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ δύο αλλοδαπών. Κάποια στιγμή ο ένας έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να κυνηγάει τον δεύτερο ο οποίος επιχείρησε να κρυφτεί σε ένα πάρκο στη

συμβολή των οδών Καπετάν Άγρα και Ηφαιστίωνος. Εκεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια του αυτόπτη μάρτυρα που παρακολουθούσε από το μπαλκόνι του, ο άντρας με το μαχαίρι άρχισε να επιφέρει πολλαπλά χτυπήματα στο θύμα του.

Όταν ο μάρτυρας άρχισε να φωνάζει αστυνομία αστυνομία, ίδιο άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή με τον τραυματία όπως έγραψε πριν από λίγη ώρα το Grtimes nausea, να διακομίζεται στο νοσοκομείο.μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη.

Όπως υποστήριξαν κάτοικοι της περιοχής, τα δύο άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο ήταν αλγερινης καταγωγηςυ. Οι κάτοικοι προσθέτουν ότι στην περιοχή τους επικρατεί φόβος καθώς τα φαινόμενα κλοπών διαρρήξεων αλλά και τα αιματηρά συμβάντα είναι συχνο φαινόμενο.

Πηγή: grtimes

Keywords
Τυχαία Θέματα