Λευκωσία: Εργασίες ασφαλτόστρωσης και σύνδεσης οχετού ομβρίων

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και σύνδεσης οχετού ομβρίων και δικτύου Αποχέτευσης θα διενεργηθούν στη Λευκωσία, πληροφορεί ο Δήμος Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει συγκεκριμένα ότι η οδός Μάρκου Δράκου στην ενορία Παναγίας (Παλλουριώτισσα) θα παραμείνει κλειστή το Σάββατο 18 Μαρτίου από τις 15:00 μέχρι την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στις 20:00, λόγω εργασιών αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος.

Οι επηρεαζόμενοι ένοικοι καλούνται να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στον πιο πάνω δρόμο, καθώς και να ακολουθούν τα σήματα

τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό. 

Επίσης, πληροφορεί το κοινό ότι από την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρα 16:00 μέχρι το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 θα διεξαχθούν εργασίες κατασκευής νέων δικτύων αποχεύτευσης λυμάτων και ομβρίων υδάτων στη συμβολή των πιο πάνω οδών, στα πλαίσια του Έργου «Κατάλληλη Κατασκευή Διαφόρων Οδών στη Λευκωσία - Συμβόλαιο 20 (Άγιοι Ομολογητές)».

Όπως αναφέρει το Τμήμα της οδού Γλαύκου θα παραμείνει κλειστό κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα και η τροχαία κίνηση θα διευθετείται δια μέσου παρακάμψεων.

Σύμφωνα με τον Δήμο Λευκωσίας, η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Νίκης προς τη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση θα γίνεται μέσω των οδών Αννίνου και Δαιδάλου.

Επιπρόσθετα, αναφέρει ότι η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση προς τη Λεωφόρο Νίκης θα γίνεται μέσω των οδών Δήλου, Δαιδάλου και Κ. Ανδρεάδου.

Ο Δήμος Λευκωσίας απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λευκωσία, Εργασίες,lefkosia, ergasies