Λαμβάνονται καταθέσεις για το τροχαίο με το λεωφορείο στη Λευκωσία

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή, στη Λευκωσία, όπου σήμερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Διαγόρου κινήθηκε προς τα εμπρός.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10 το πρωί όταν ο οδηγός είχε σταθμεύσει το λεωφορείο στη συγκεκριμένη οδό και ακολούθως εξήλθε απ’ αυτό.

Σύμφωνα με νεότερες αστυνομικές πληροφορίες, από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας, το λεωφορείο φέρεται να χτύπησε αρχικά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο

σε χώρο στάθμευσης στην οδό Διαγόρου. Συγκεκριμένα χτύπησε σε πλαϊνό καθρεφτάκι του οχήματος.

Το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε σε ιδιωτική μοτοσικλέτα που ήταν σταματημένη στον ίδιο χώρο στάθμευσης της οδού Διαγόρου. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε μόλις σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα του στο σημείο και αφού άκουσε την πρόσκρουση του λεωφορείου στο πρώτο αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε το λεωφορείο να κινείται προς τον ίδιο και απομακρύνθηκε από τη μοτοσικλέτα του.

Με την πρόσκρουση του λεωφορείου στη μοτοσικλέτα, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του, παρασύροντας μαζί του τη μοτοσικλέτα και αφού πέρασε στο πεζοδρόμιο, μαζί με τη μοτοσικλέτα, χτύπησε σε μεταλλικά πασσαλάκια στο πεζοδρόμιο τα οποία απέκοψε. Το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε στην αστυνομική μοτοσικλέτα, ενώ δεν χτύπησε σε δεύτερο αυτοκίνητο όπως είχε αναφερθεί νωρίτερα.

Στο λεωφορείο, όπως και στο αυτοκίνητο και στην αστυνομική μοτοσικλέτα δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο από το περιστατικό.

Το λεωφορείο βρίσκεται στη φύλαξη της Αστυνομίας και θα τύχει εξέτασης από αρμόδια Αρχή.

Αναμένεται στη συνέχεια να ληφθεί κατάθεση από τον οδηγό του λεωφορείου, τον οδηγό της ιδιωτικής μοτοσικλέτας, τον οδηγό της αστυνομικής μοτοσικλέτας και τον ιδιοκτήτη του ιδιωτικού αυτοκινήτου.

Οι συνθήκες και τα ακριβή αίτια πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.

Keywords
Τυχαία Θέματα