Κυριάκος Ιωάννου: "Όλοι πρέπει να αντιληφθούμε την σοβαρότητα της κατάστασης"

Το καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει ο καθένας μας είναι αυτό που λέει και η πολιτεία, να μείνουμε στο σπίτι μας. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Κανάλι 6 και την εκπομπή "Μεγάλη Κερκίδα", ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ύψους, Κυριάκος Ιωάννου

Αναφέρθηκε επίσης και στην δυσκολία των φοιτητών να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε πιστοποιητικό για το ότι περάσαν το τεστ του κορωνοϊού καθώς και ο ίδιος, εδώ και λίγες μέρες προσπαθεί να περάσει από τον συγκεκριμένο

ιατρικό έλεγχο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Κυριάκου Ιωάννου από την Αθήνα:

Οι φοιτητές που είναι στην Αθήνα είναι σχεδόν αδύνατον να εξασφαλίσουν το οποιοδήποτε πιστοποιητικό για το ότι πέρασαν το τεστ του κορωνοϊού. Προσπαθώ εδώ και τρεις μέρες να κάνω το τεστ, όχι γιατί θέλω να έρθω στην Κύπρο, απλά για μένα προσωπικά. Ακόμη και στα ιδιωτικά είναι αδύνατον να το κάνεις. Σου λένε σε μια βδομάδα, δέκα μέρες και αν.

Το καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει ο καθένας μας είναι αυτό που λέει και η πολιτεία, να μείνουμε στο σπίτι μας. Μπορεί να μην το καταλάβει κάποιος ότι έχει τον ιό και να τον μεταφέρει σε κάποιο άτομο που είναι σε ευπαθή ομάδα και στο τέλος να φτάσουμε στα χειρότερα.

Η Ελλάδα είναι δέκα μέρες πίσω από την Ιταλία και η Κύπρος είναι δέκα μέρες πίσω από την Ελλάδα. Τώρα νομίζω πως όλοι πρέπει να προσέξουμε και να αντιληφθούμε την σοβαρότητα της κατάστασης. Πριν από μια εβδομάδα ήμουν στην Κύπρο και πραγματικά δεν το αντιλαμβανόμασταν. Τις τελευταίες τρεις με τέσσερις μέρες καταλάβαμε πως είναι σοβαρό το πρόβλημα. Θεωρώ πως ο καθένας ξεχωριστά οφείλει να είναι περισσότερο υπεύθυνος.”

Keywords
Τυχαία Θέματα