Κυνηγούσε με όπλο την πεθερά του στην Πάφο

Είναι παραδεκτό γεγονός ότι πολλοί δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τις πεθερές τους είτε γιατί η ευθύνη βαραίνει τους ιδίους είτε την λατρευτή πολλές φορές μητέρα της συζύγου τους.

Σχεδόν πάντα όμως η αντιπαλότητα αυτή επιχειρείται να λυθεί διά διαλόγου και όταν δεν επιτευχθεί απλά οι δύο… αντίπαλοι δεν λένε ούτε καλημέρα. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που κάποιοι αντιδρούν με πιο ακραίο τρόπο…

Με έτσι τρόπο, φέρεται, σύμφωνα πάντα με καταγγελία, να αντέδρασε 37χρονος από την Πάφο ο οποίος κυνήγησε την πεθερά του με όπλο σε δρόμους της πόλης. Την

καταγγελία έκανε 55χρονη η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ενώ οδηγούσε επί της λεωφόρου Αθηνών στην Πάφο αντιλήφθηκε όχημα να την ακολουθεί στο οποίο επέβαιναν ο γαμπρός της και η κόρη της.

Αρχικά το ζεύγος, που η παραπονούμενη στεφάνωσε και ευχήθηκε βίο ανθόσπαρτο φέρεται να βγήκε με τ’ εμποδίων και εκτός ορίων, όπως λέει και το άσμα, με αποτέλεσμα στο κυνηγητό με τα αυτοκίνητα να τη εξυβρίζει και να προβαίνει σε άσεμνες χειρονομίες εις βάρος της.

Τα χειρότερα όμως, σύμφωνα με την 55χρονη, έγιναν παρά τον κυκλικό κόμβο των Κονιών όταν από το καθρεφτάκι του οχήματος της, είδε το γαμπρό της να κρατάει όπλο στο χέρι και να τη σημαδεύει. Παρά το σοκ είπε στους αστυνομικούς κατάφερε να κατευθυνθεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου και να ξεφύγει.

Μετά την καταγγελία ο γαμπρός της συνελήφθη και στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα. Εναντίον του υπόπτου διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κατοχή κυνηγετικού όπλου με σκοπό την απειλή, και βία στην οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα