ΑΕΚ: Πλησιάζει το… μπαμ με Βάργκας!

Ο μάνατζερ του Ρονάλντ Βάργκας αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να συμφωνήσει με την ΑΕΚ.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προσπάθειες της ΑΕΚ για να ενισχυθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα είναι και αυτό του Ρονάλντ Βάργκας.

Σύμφωνα

με τα όσα είπε ο μάνατζερ του στην «ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ» αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να συμφωνήσει με την Ένωση. «Έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ και γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ρόναλντ. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και εκεί πιστεύω πως θα ξεκαθαρίσει και η μεταγραφή», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με ιστορία και το πρότζεκτ που μας έχει παρουσιαστεί ταιριάζει και στα ''θέλω'' του Ρόναλντ. Εφόσον η ΑΕΚ θέλει τον Βάργκας, αλλά και ο Βάργκας να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, θεωρώ πολύ πιθανό να έρθουμε σε μία συμφωνία. Όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα έχουμε»

Ο Βούλγαρος μάνατζερ ανέφερε πάντως ότι υπάρχει ενδιαφέρον και άλλων ομάδων: «Ο Βάργκας είναι ένας διεθνής παίκτης, ποιοτικός και ελεύθερος, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και η ΑΕΚ. Η προοπτική της Ελλάδας δείχνει πολύ καλή για τον Ρόναλντ και μετά τη συνάντηση που θα έχουμε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ θα συζητήσουμε και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του».

Keywords
Τυχαία Θέματα