Κριστιάνο: «Να μην είναι το τελευταίο συμβόλαιο»!

Μήνυμα απόλυτης πίστης στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που ευχήθηκε να μην είναι το τελευταίο του συμβόλαιο με τη Ρεάλ αυτό που υπέγραψε μέχρι το 2021!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, του οποίου η συμφωνία με τη «βασίλισσα» ανακοινώθηκε την Κυριακή και παρουσιάστηκε πλέον με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Δευτέρας (7/11), στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου που παρατέθηκε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Μαδριλένους, ανέφερε ότι:

«Το έχω πει πολλές φορές ότι η Ρεάλ είναι στην

καρδιά μου και μακάρι αυτό το συμβόλαιο που υπογράψαμε να μην είναι το τελευταίο. Έπειτα από το Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση του Euro 2016, το νέο συμβόλαιο έκανε το 2016 μια ονειρική χρονιά».

Εννοείται ότι θα δεχόταν ερώτηση και για το τελευταίο διάστημα που είναι «άσφαιρος», με τον CR7 ν' απαντά πως: «Είναι περίεργο, αλλά όχι τόσο σημαντικό όσο παρουσιάζεται στα Μέσα. Δεν με αγχώνει που δεν έχω πετύχει γκολ στα τελευταία ματς. Ναι μεν είναι κάτι που δεν έχω συνηθίσει, αλλά δεν είναι κάτι τόσο τρομερό».

Όσο για τις σκέψεις του για την ημέρα που θα τον βρει να βγάζει τα εξάταπατα και να βάζει φινάλε στην πλούσια καριέρα του, ο Κριστιάνο άφησε να εννοηθεί ότι δεν θέλει ν' απομακρυνθεί από τη Ρεάλ, τονίζοντας: «Με κάποιο τρόπο, πάντοτε κάτι θα με συνδέει με τον σύλλογο. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον τώρα, αλλά για το παρόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα