Κερδίζει και ξεφεύγει

Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται μόλις στην 6η αγωνιστική, αλλά το κάθε παιχνίδι και ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός για τις ομάδες στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων της. Και τέτοιο θεωρείται το σημερινό ματς της Δόξας απέναντι στον Άρη.

Η προσφυγική ομάδα έχει για την ώρα τέσσερεις περισσότερους βαθμούς από την «ελαφρά ταξιαρχία» και, όπως γίνεται αντιληπτό, με τρίποντο θα αποκτήσει από πάρα πολύ νωρίς στον μαραθώνιο προβάδισμα ασφαλείας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι δύο ομάδες άρχισαν τη χρονιά με τον ίδιο στόχο.

Η Δόξα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους μέχρι τώρα αγώνες

που έδωσε, παρουσιάζοντας ένα σύνολο συμπαγές, αλλά και που διαθέτει ποιότητα για να παίρνει το ζητούμενο. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ειδικά οι Σισοκό, Σαντίκ, Ζατλ και Ασαμόα δείχνουν ότι μπορούν να οδηγήσουν τη Δόξα στην άνετη παραμονή στην κατηγορία, αλλά θα χρειαστεί διάρκεια και σταθερότητα σε όλη τη χρονιά.

Απέναντι στον Άρη η ομάδα του Χατζηλούκα θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες μετά την ήττα τής Δευτέρας από την Ανόρθωση και προσανατολίζεται να προβεί σε ορισμένες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να πάρει το ζητούμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα