Ρίβερς: «Βγήκαμε μόνο για φαγητό στη Μόσχα»

O Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ ήταν ένας από τους τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods που εξόργισαν τον Πασκουάλ και την διοίκηση της ομάδας, όταν άργησαν να γυρίσουν στο ξενοδοχείο που έμενε η αποστολή στη Μόσχα την Τετάρτη (27/9).

Πάντως, ο ίδιος έδωσε τη δική του απάντηση στο πλαίσιο της media day του «τριφυλλιού» κι ενώ έκανε live μετάδοση στο instagram.

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού τον ρώτησε: «Πώς ήταν η έξοδος στη Μόσχα;» και ο Αμερικανός απάντησε γελώντας. «Πήγαμε για δείπνο, μαλ@@@. Τίποτα περισσότερο από αυτό, μόνο για φαγητό βγήκαμε. Μην πιστεύετε αυτά που ακούτε και διαβάζετε πολλές φορές. Να ακούτε τους ίδιους τους ανθρώπους».

Μάλιστα, ο Ρίβερς ρωτήθηκε και για το αν ισχυεί η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ίδιο να απαντά: «Τίποτα σίγουρα ακόμη. Πρέπει να πέσουν οι υπογραφές για να το πω αυτό».

Ένας άλλος φίλος του «τριφυλλιού» τον ρώτησε ποιος θα είναι ο αρχηγός, από τη στιγμή που η ΚΑΕ αποφάσισε να πάρει το... περιβραχιόνιο από τον Νικ Καλάθη. «Δεν έχουμε ακόμη αρχηγό, δεν ξέρουμε ποιος θα είναι» απάντησε ο Ρίβερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα