Ανόρθωση: Όταν δεν χάνει μετά από τέτοια εμφάνιση

Η εικόνα της στο 2ο μέρος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Αν και ξεκίνησε καλά, και για ένα 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή εντούτοις δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.

Στο 2ο μέρος κλείστηκε στα καρέ της, είχε παθητικό ρόλο με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις στο παιχνίδι της και η ισοπαλία που πήρε στο τέλος ανακούφισε Λέβι, παίκτες και κόσμο.

Όταν μετά από τέτοια εμφάνιση σε ντέρμπι δεν χάνεις δείχνει ξεκάθαρα τις φετινές

δυνατότητες σου. Και η φετινή Ανόρθωση όσο θα φεύγουν τα παιχνίδια θα γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Οι 14 βαθμοί που έχει μαζέψει σε 6 αγώνες λένε πολλά. Η πρώτη θέση στην βαθμολογία επίσης. Έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες και τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά στο Παπαδόπουλος.

Κόντρα στην ΑΕΚ αρκετοί παίκτες δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ο Ράγιος δεν πήρε πρωτοβουλίες, ο Παλάγκα κινήθηκε στα ρηχά, ο Σισέ δεν ήταν επικίνδυνος επιθετικά ενώ ο Άλβες δεν πήρε μπάλες για να γίνει απειλητικός. Η Ανόρθωση αμυνόταν μαζικά θέλοντας να κρατήσει μακριά την ΑΕΚ από τα καρέ της, δέχθηκε γκολ όμως την ίδια ώρα στην μοναδική καλή ευκαιρία που δημιούργησε βρήκε δίκτυα και αυτό λέει πολλά.

Πλέον ο Ρόνι Λέβι καλείται να δει τα λάθη, αμυντικά και επιθετικά και στο διάστημα της διακοπής να τα βελτιώσει σημαντικά. Η Ανόρθωση με την επανέναρξη θα βρίσκεται σε θέση οδηγού αφού βρίσκεται ήδη στην 1η θέση και είναι στο δικό της χέρι για το πόσο διάστημα θα βρίσκεται εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα