Κατεχόμενα: Τον συνέλαβαν γιατί... φορούσε μαύρα!

Οι χθεσινές δηλώσεις του Τ/κ ηγέτη και κυρίως η ενόχληση που εξέφρασε για τυχόν συνέχιση των απευθείας συναντήσεων Τούρκων αξιωματούχων και ε/κ ηγεσίας, προβάλλονται στον τ/κ Τύπο σήμερα. Αναφορές πρωτοσέλιδα όμως γίνονται σε θέματα όπως το επικείμενο εκλογικό συνέδριο του ΚΕΕ, την αύξηση και πάλι στην τιμή του γάλακτος, την αύξηση της εγκληματικότητας και τις επιπτώσεις από την έντονη βροχόπτωση σε Αμμόχωστο και Μεσαορία.

Η «Αφρίκα» (Αφρική) με τίτλο «Τον συνέλαβαν

γιατί φορούσε μαύρα» αναφέρεται σε περιστατικό που συνέβη στην Κερύνεια και είναι ενδεικτικό του φόβου που έχει προκαλέσει η έξαρση της εγκληματικότητας ενώ η «αστυνομία» κάνει του κεφαλιού της, όπως αναφέρει η εφημερίδα. Αλλού γράφει ότι ο Μουσταφά Ακιντζί ανησυχεί από τις συναντήσεις της Τουρκίας με την ε/κ πλευρά. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην διαδικασία του διαζυγίου του Χουσείν Οζγκιουργκιούν από την Τουρκάλα πρώην σύζυγο, Χατιτζέ Ντιλέκ Καράκουζου, στην οποία δεν έδωσε το ποσό που επιδικάστηκε και το «δικαστήριο» προχώρησε στην κατάσχεση του πολυτελούς του αυτοκινήτου.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Αντίδραση από τον Ακιντζί γιατί μένει εκτός» αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις του Τ/κ ηγέτη δίδοντας έμφαση στην ενόχληση που εξέφρασε εάν οι συναντήσεις Τουρκίας – ε/κ πλευράς έχουν συνέχεια. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην απεργία και εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την «βουλή» που πραγματοποίησε η συντεχνία των «δημοσίων» υπαλλήλων KTAMS. Αλλού δημοσιεύει φωτογραφία από ένα ημιφορτηγό βυθισμένο σε νερό και γράφει ότι οι βροχές προκάλεσαν προβλήματα και ζημιές στην Αμμόχωστο και την Μεσαορία.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Όλοι φιλόδοξοι» γράφει ότι 4 είναι οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος Εθνικής Ενότητας και 143 για τα 72 μέλη της κομματικής βουλής, στο 21ο εκλογικό συνέδριο που θα γίνει στις 27 και 28 Οκτωβρίου. Αλλού γράφει ότι ο Ακιντζί απηύθυνε πρόσκληση προς τον Αναστασιάδη ‘έλα να συζητήσουμε το μέλλον του νησιού’ και αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις του Τ/κ ηγέτη. Σε άλλο θέμα δημοσιεύει φωτογραφία της Κύπρου από το διάστημα και γράφει ότι ο Γερμανός αστροναύτης Αλεξάντερ Γκερστ δεν μας ξέχασε.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Δέστε τι έγινε» αναφέρεται στην βροχόπτωση για μισή ώρα και τις καταστροφές που προκάλεσε στην Αμμόχωστο και χωριά της Μεσαορίας, σημειώνοντας ότι η ελλιπής υποδομή μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα. Αλλού αναφέρεται στην απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα σε χώρο στάθμευσης καμπαρέ στον Γερόλακκο. Σε άλλο θέμα γράφει ότι περιβαλλοντικές οργανώσεις ζητούν επανεξέταση του κανονισμού για την προστασία των αρδεύσιμων περιοχών.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «2,87 ΤΛ το κόστος, 5 ΤΛ η πώληση» αναφέρεται στον καβγά για την τιμή του γάλακτος, που αυξήθηκε δεύτερη φορά σε ένα μήνα. Αλλού γράφει για επίσκεψη με νόημα ε/κ και τ/κ κομμάτων στον μοναδικό κοινό τάφο αγνοουμένων στο νεκροταφείο Αθαλάσσας. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι ο Μουσταφά Ακιντζί αντέδρασε γιατί ‘αφήνεται εκτός’.

Keywords
Τυχαία Θέματα