Ένα βήμα μακριά από την 4η καλύτερη παραλία στην Ευρώπη

Ένα βήμα μακριά από την 4η καλύτερη παραλία στην Ευρώπη, σύμφωνα με το Trip Advisor, Fig Tree Bay!

Το ξενοδοχείο έχει ταυτιστεί με την πολυτέλεια και είναι συνώνυμο με την φιλοξενία που χαρακτηρίζει τους Μεσογειακούς λαούς! Το Capo Bay στον Πρωταρά, ξεχωρίζει για τη φινέτσα αλλά και τον υπέροχο κόσμο που εργάζεται σε αυτό. Μόλις πριν από λίγους μήνες έγινε ανακαίνιση σε κάποιους χώρους του ξενοδοχείου και αναμένεται να

γίνουν ακόμα περισσότερες αλλαγές τα επόμενα χρόνια.

Στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών του Trip Advisor!

Ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο, απλώνεται μία από τις πιο μαγικές παραλίες στον κόσμο… Το Fig Tree Bay. Τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας και η χρυσή αμμουδιά συμπληρώνουν τις ομορφιές του ξενοδοχείου και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και ευεξία. Οι ταξιδιώτες στο Trip Advisor, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κατέταξαν την παραλία στην 4η θέση για την Ευρώπη και την 13η σε όλο τον κόσμο.

Relax &Enjoy

Με 225 δωμάτια και σουίτες, καταπληκτικά μπαρ και εστιατόρια καθώς και με ένα από τα καλύτερα SPA Centre στην Κύπρο, το ξενοδοχείο Capo Bay είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές εντός Κύπρου με όλη την οικογένειά τους.

Ταξίδια Γαστρονομίας

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν γαστρονομικά ταξίδια με γεύσεις από την Ασία, την Ιταλία, τη φιούζιον κουζίνα αλλά και την «κουζίνα της μαμάς».

ELÉA

Με θέα την βραβευμένη παραλία του Fig Tree, το εστιατόριο Elea προσφέρει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Οι σεφ του εστιατορίου παρουσιάζουν μια γκάμα από τα καλύτερα τους πιάτα. Το εστιατόριο Elea είναι ο χώρος προγεύματος και δείπνου με υπέροχα μπουφέ.

MAMA’S

«Το φαγητό και οι μυρωδιές από την Μεσόγειο, έτσι όπως τις γνωρίσαμε από την κουζίνα της μαμάς» Κάπως έτσι περιγράφουν οι επισκέπτες τα πιάτα του εστιατορίου Mama’s. Σε αυτό οι γεύσεις από την κουζίνα της μαμάς παντρεύονται με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία των chef για να αποδώσουν με απλότητα την Μεσογειακή κουζίνα.

CUCINA

Σε αυτό το εστιατόριο, οι γαστρονομικές δημιουργίες με άρωμα από Ιταλία, δεν τελειώνουν ποτέ! Το εστιατόριο Cucina προσφέρει υψηλής ποιότητας πιάτα από την χώρα που γέννησε την pizza και τις μακαρονάδες. Κύριο χαρακτηριστικό του… Η απλότητα καθώς για κάθε πιάτο οι Chef έχουν να επιλέξουν από τέσσερα έως έξι υλικά.

KOI Lounge Bar &A La Carte Restaurant

Πρόκειται για έναν χώρο που ταιριάζει σε όλους και είναι κατάλληλος για όλες τις ώρες! Είναι ιδανικός για Nightlife αλλά και χαλαρές στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στον ξεχωριστό και με συναρπαστική ατμόσφαιρα χώρο, η ασιατική φιλοσοφία παντρεύεται με την μεσογειακή κουλτούρα, όπου ο Chef και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα πιάτων με μυρωδιές και γεύσεις από την Ασία και τη Μεσόγειο. Όλα τα πιάτα, δημιουργούνται με εξαιρετικής ποιότητας υλικά και είναι γνωστά για τη θεσπέσια παρουσίαση τους. Σε αυτό το εστιατόριο το γαστρονομικό ταξίδι ολοκληρώνεται με εξαιρετικά Signature mojito από την ομάδα των μετρ στο χώρο των κοκτέιλ!

Bitter Lemons

Το μπαρ Bitter Lemons βρίσκεται στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου. Με μοντέρνα διακόσμηση και εναλλασσόμενο φωτισμό είναι ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Dinner 4 2

Ένα εστιατόριο αποκλειστικά για εσάς! Το concept του εστιατορίου, σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα ρομαντικό δείπνο όπως ακριβώς το θέλετε. Φανταστείτε να είστε οι δυο σας υπό το φως του φεγγαριού, να ακούτε τους παφλασμούς των κυμάτων, με μοναδική θέα την παραλία.

Oneiro Spa Centre

Με αρχιτέκτονα και γλύπτη τον διάσημο Joseph Caspari, το Oneiro Spa Centre έχει ειδικά σχεδιαστεί για αυτούς που αναζητούν χαλάρωση και ηρεμία. Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων μασέρ και ζήστε το δικό σας όνειρο!

Άλλες Υπηρεσίες

Το ξενοδοχείο Capo Bay παρέχει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και ανέσεων, όπως οργανωμένες εκδηλώσεις για παιδιά, μεγάλους καθώς και για άτομα με ειδικές ικανότητες. Ο χώρος διαθέτει κομμωτήριο, καταστήματα και Mini market ενώ ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ είναι προσβάσιμη σε όλους.

CAPO BAY HOTEL

Τηλ: 23 831101
Για κρατήσεις: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα