Την έδειρε για μια φωτογραφία στο Instagram – Το μήνυμα της 22χρονης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της (εικόνες)

Οι φωτογραφίες που η 22χρονη φοιτήτρια βιολογίας πόζαρε με νάζι και σέξι διάθεση, έδωσαν τη θέση της σε μια πιο ωμή πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα που η νεαρή γυναίκα είναι σχεδόν άβαφη, με μαυρισμένο μάτι και μώλωπες και γρατζουνιές σε όλο της το πρόσωπο.

Υπεύθυνος για την αλλαγή της Melissa Gentz είναι ο πρώην φίλος της, ο 25χρονος Eric Bretz, γόνος οικογένειας ιδιοκτητών καταστημάτων και πολυεκατομμυριούχος.

Η

αφορμή δεν ήταν άλλη παρά μία φωτογραφία της Melissa στο lnstagram την οποία ο Eric θεώρησε υπερβολικά προκλητική και σέξι. Της ζήτησε να τη σβήσει. Εκείνη αρνήθηκε. Προσπάθησε να της πάρει το κινητό τηλέφωνο από τα χέρια αλλά εκείνη αντιστάθηκε. Την πέταξε στο πάτωμα, την έπιασε από τα μαλλιά και τη γρονθοκόπησε. Την κλώτσησε στο πρόσωπο ενώ προσπάθησε και να τη στραγγαλίσει.

Η Melissa όχι μόνο δεν εγκατέλειψε το Instagram αλλά βρήκε το κουράγιο να δείξει τώρα μια άλλη, πιο αληθινή εικόνα του εαυτού της.

Όπως συμβουλεύει η Melissa «Ένας άνδρας που σου φέρεται έτσι, δε σε σέβεται και δε σε βλέπει ως ανθρώπινο ον. Δε θα αλλάξει. Βάλε τον εαυτό σου πρώτο, πριν να είναι πολύ αργά».

Keywords
Τυχαία Θέματα