«Κατάλαβα από το πρώτο τηλεφώνημα…»

Το νέο απόκτημα του Άρη, Νικόλας Εγγλέζου, είχε πολύ καλή εμφάνιση στη χθεσινή νίκη με τη Δόξα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και αναφέρθηκε στο πρώτο τηλεφώνημα που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Δημοσθένους και το πόσο πολύ τον ήθελε.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Χθες ήταν ένας τελικός. Δεν νομίζω ότι αυτό είχε να κάνει με μένα. Όλη η ομάδα ήταν έτοιμη και ήρθε αυτή η νίκη.
-Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί, γιατί κάθε βαθμός θα είναι πολύτιμος.

Ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ και θα πάμε να παλέψουμε.
Άρης είναι μια ομάδα με αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι σημαντικό για κάποιον να προσαρμοστεί. Αυτή η ομάδα είναι οικογένεια και όλοι κατέθεσαν ψυχή. Είπαμε ότι θα παλέψουμε μέχρι τα τελευταία λεπτά και αυτό κάναμε.
-Βλέπουμε ότι ο τρόπος που δουλεύει ο πρόεδρος, φανερώνει πως δεν αρμόζει στην ομάδα η δεύτερη κατηγορία. Το αξίζει πρώτα από όλα αυτός ο πρόεδρος. Θα αποδείξουμε ότι αυτή η ομάδα αξίζει να παραμείνει.
-Όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς. Εμείς θα πάμε για ό,τι καλύτερο και, γιατί όχι, να έχουμε βαθμολογικό κέρδος με ΑΕΚ και Απόλλων.
-Λόγω κάποιου προβλήματος στο γόνατο, μετά το 60 άρχισε να επηρεάζεται. Όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Αν δεν ήμουν αισιόδοξος, δεν θα πήγαινα. Από το πρώτο τηλεφώνημα που είχα με τον πρόεδρο, κατάλαβα πόσο πολύ θέλει να έρθω στην ομάδα. Στα επόμενα παιχνίδια θα αποδείξουμε ότι αυτή η ομάδα αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα