Καπνός σε πιλοτήριο αεροπλάνου στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Καπνός σε πιλοτήριο πτήσης της British Airways από Λονδίνο προς Λάρνακα, προκάλεσε αναστάτωση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο καπνός έγινε αντιληπτός μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η πυροσβεστικές δυνάμεις έκαναν τον ενδεικνυόμενο έλεγχο στο αεροπλάνο χωρίς ωστόσο να βρουν οτιδήποτε μεμπτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες

μας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο πιλότος ετοιμάζει και δίνει αναφορά για το περιστατικό. Οι πληροφορίες μας, φέρουν τον πιλότο να υποβάθμισε το περιστατικό αυτό στην αναφορά του.

Η αποβίβαση των επιβατών του αεροσκάφους έγινε κανονικά χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα και στη συνέχεια το αεροπλάνο οδηγήθηκε σε άλλο χώρο του αεροδρομίου.

Είναι άγνωστο κατά πόσον και σε ποιο βαθμό, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους εισέπνευσαν καπνό, ωστόσο και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για εξετάσεις.

Οι εξετάσεις στο αεροσκάφος αναμένεται να συνεχιστούν από ειδικούς, προκειμένου να διευκρινιστεί ακριβώς τι προκάλεσε τον καπνό και την οσμή που αντιλήφθηκαν ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης στο πιλοτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα