ΑΕΚ: Σαν καλοκουρδισμένο ρολόϊ

Τι και αν η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται χωρίς τον προπονητή της; Τι και αν σε μια εβδομάδα ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης; Η ΑΕΚ αποδεικνύει ότι δεν δουλεύει βάση προσώπων, αλλά βάση συστήματος και γενικότερης οργάνωσης. Σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόϊ.



Τα όποια άτομα (παίχτες και προπονητές) ενσωματώνονται σ’ αυτό το σύστημα και δουλεύουν βασισμένοι πάνω στις αρχές και τις απαιτήσεις του, προσθέτοντας ο καθ’

ένας ξεχωριστά τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες…

Η ΑΕΚ φαίνεται να βαδίζει στο σωστό δρόμο. Έχοντας διατηρήσει τον περσινό, βασικό κορμό της ομάδας, ενισχύοντας τον παράλληλα με λίγες, ποιοτικές προσθήκες παιχτών, δείχνει ικανή και κυρίως αποφασισμένη για το βήμα παραπάνω φέτος, τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη. Με ένα κράμα παλαιών και νέων παιχτών, αλλά και κάποιων νεαρών με ταλέντο και τσαμπουκά, η ΑΕΚ έχει όλα τα φόντα να πετύχει τους στόχους της. Το πρότζεκτ του Τσάβι Ρόκα διανύει τον τρίτο του χρόνο και λογικά θα φτάσει στην κορύφωση του. Πλέον υπάρχουν και οι εμπειρίες και η συσσωρευμένη δυναμική, που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την Λαρνακιώτικη ομάδα.

Όπως θα την ενισχύσουν στη συνέχεια και ο βασικός τερματοφύλακας που θα αποκτηθεί, όσο και ο αριστερός μπακ με τον κεντρικό αμυντικό, αλλά ο σέντερ φορ/μπακ - απ του Άλβες. Κινήσεις που ενδεχομένως θα γίνουν, χωρίς την πίεση του χρόνου, λόγω και της ευνοϊκής κλήρωσης στους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους του Γιουρόπα Λίγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα