Αποκάλυψε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ ο αρχηγός της Κλουζ!

Αρχηγός της Κλουζ και αγαπημένος της κερκίδας των οργανωμένων οπαδών της ο Μάριο Καμόρα αγωνίζεται με τα χρώματα του ρουμανικού συλλόγου από το 2011, εξ ου και έχει καταθέσει αίτηση για την απόκτηση της ρουμανικής υπηκοότητας, προκειμένου να μπορεί να κληθεί και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή ProSport Live ο 34χρονος Πορτογάλος αποκάλυψε ότι στη διάρκεια αυτών των εννέα ετών είχε πολλές προτάσεις, αλλά επιθυμία του είναι να τελειώσει την καριέρα του στην Κλουζ.

«Είχα προσφορές

για καλύτερα συμβόλαια. Έχω ακόμη ένα e-mail από το 2016, ήταν μια πρόταση με πολλά λεφτά, αλλά έμεινα, διότι η Κλουζ με βοήθησε πολύ. Πολλά από τα όμορφα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου, τα οφείλω σε αυτόν τον σύλλογο. Έχασα πολλά χρήματα, επειδή έμεινα, καθώς βίωσα την περίοδο της χρεοκοπίας, αλλά δεν μετανιώνω που βοήθησα την Κλουζ», τόνισε ο αριστερός μπακ, ο οποίος (αποκάλυψε πως) βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο και του ΑΠΟΕΛ.

«Είχα πρόταση από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προτίμησα να μείνω στη Ρουμανία και δεν μετανιώνω. Η οικογένειά μου είναι στο Κλουζ, αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας εδώ και ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου εδώ», κατέληξε ο Καμόρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα