Κ. Δημητρίου: "Να συνεχίσουμε την άνοδο..."

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο παρέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου για τον αγώνα που έρχεται με τον Ερμή, τις δηλώσεις του Ιδιάκεθ και τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο European Club Association.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Το απόγευμα μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον Ερμή. Βρίσκονται στην Κύπρο, αλλά αύριο θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι πέντε διεθνείς. Την Πέμπτη ενσωματώνονται οι Τρισκόφσκι και ο Μαλόκου. Είναι θετικό που υπάρχουν κάποιες ημέρες για να προετοιμαστεί η ομάδα. Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στην πρεμιέρα. Όλα τα παιχνίδια συγκεντρώνουν βαθμό δυσκολίας. Ο Ερμής είναι βελτιωμένη ομάδα τη φετινή σεζόν. Παίζουμε στο ΓΣΖ, αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει και ο κόσμος ότι θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες".

Για τις δηλώσεις Ιδιάκεθ: "Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις. Θέλούμε να μπει τελεία στο συγκεκριμένο θέμα. Έχουν παραφραστεί οι δηλώσεις του προπονητή μας. Το θέμα θεωρείται λήξαν, έχουν παραφραστεί τα λεγόμενα του. Θέλουμε να συνεχίσουμε την άνοδο και να επιβραβευτεί η πορεία μας".

Για το European Club Association: "Δείγμα της ανόδου ήταν η σημερινή μας τιμητική εξέλιξη. Επικυρώθηκε στη Γενεύη, το σημαντικό κριτήριο για να μπορείς να γίνεις μέλος στην Ευρωπαική πορεία συλλόγων. Το πιο σημαντικό κριτήριο είναι η διαρκής παρουσία της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα