«Η στήριξη ΑΚΕΛ δεν αναιρεί ανεξαρτησία της υποψηφιότητας»

Θα είμαι Πρόεδρος όλων των Κυπρίων σε περίπτωση εκλογής μου, τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΔ Σταύρος Μαλάς, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή, ενημερωτική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι».


Ο Σταύρος Μαλάς τόνισε ότι το πολιτειακό σύστημα της Κύπρου απαιτεί συνεργασίες, γι' αυτό και η στήριξη από το ΑΚΕΛ στη δική του υποψηφιότητα, δεν

αναιρεί την ανεξαρτησία της.

Όπως είπε ο κ. Σταύρος Μαλάς, θ’ αξιοποιήσει, σε περίπτωση εκλογής του, πρόσωπα απ΄ όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι το Υπουργικό του Συμβούλιο θ’ απαρτίζεται τουλάχιστον στο 50% από γυναίκες.

Ερωτηθείς γιατί οι πολίτες να επιλέξουν ένα πρόσωπο το οποίο δεν εξέλεξαν το 2013, απάντησε ότι τότε, αν και σ’ εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, κατέθεσε μία πολιτική πρόταση. Αυτή την πρόταση καλεί του πολίτες ν’ ανατρέξουν να βρουν και ακολούθως να τον αξιολογήσουν.
Εξαπέλυσε, παράλληλα, πυρά κατά του ΠτΔ, κάνοντας λόγο για αναξιοπιστία του. « Καταπάτησε επανειλημμένα υποσχέσεις και δεσμεύσεις του», κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μαλάς.

Τέλος, ανάλυσε πτυχές επί της οικονομικής πολιτικής που προτίθεται να εφαρμόσει.

Δείτε τη συνέντευξη του Σταύρου Μαλά, στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα