«Υπογράφει ο Μέσι, πιο ανταγωνιστικοί χωρίς Νεϊμάρ!»

Μέσα στον μήνα θα βάλει την υπογραφή του ο Λιονέλ Μέσι στο νέο συμβόλαιο που συμφώνησε τον περασμένο Ιούλιο με την Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της διάσημης ισπανικής ομάδας, Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021. Αν και η ομάδα της Καταλονίας δεν έκανε σχετική αναφορά, τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν

ότι η ρήτρα εξαγοράς φτάνει τα 300 εκατ. ευρώ.

«Ολα έχουν συμφωνηθεί και μέσα στον μήνα ο Λίο θα υπογράψει. Η ημερομηνία έναρξης της νέας συμφωνίας είναι από τις 30 Ιουνίου του 2017 και θα μείνει στην ομάδα για ακόμη τρία χρόνια, ενώ στόχος μας είναι να κλείσει την καριέρα στη Βαρκελώνη», τόνισε ο Μπαρτομέου σε συνέντευξη στην εφημερίδα της Καταλονίας «Sport».

Στο μεταξύ, ο Μπαρτομέου εκτίμησε πως η ομάδα της νέας σεζόν θα είναι πιο ανταγωνιστική από την περασμένη σεζόν, μολονότι αποχώρησε ο Νεϊμάρ από το «Καμπ Νου»: «Πολλοί λένε πως η ομάδα θα είναι αποδυναμωμένη τη φετινή σεζόν, λόγω της φυγής του Νεϊμάρ, αλλά διαφωνώ. Μάλιστα πιστεύω πως θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, καθώς η ομάδα θα γίνει πιο συλλογική, ενώ έχουμε πάρει και τον Ντεμπελέ, ο οποίος είναι τεράστιο ταλέντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα