Ιράν σε FIFA: «Δεν έχουμε τιμωρήσει Μασούντ, Χατζισαφί»

Μ' επιστολή της στην FIFA η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν ξεκαθαρίζει πως ακόμα δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το τι θα κάνει με τους δύο παίκτες του Πανιωνίου.

Συνεχίζεται το «δράμα» αναφορικά με τους δύο παίκτες του Πανιωνίου: Μασούντ και Χατζισαφί πήραν την απόφαση, θυμίζουμε, ν' αγωνιστούν κόντρα στην Μακάμπι για τα προκριματικά του Europa League, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Υπουργείου

Αθλητισμού του Ιράν που ζήτησε οι δύο παίκτες να μην κληθούν ποτέ ξανά στην Εθνική τους ομάδα.

Η υπόθεση πήρε, έκτοτε, τεράστιες διαστάσεις με αποτέλεσμα η ίδια η FIFA να ζητήσει εγγράφως εξηγήσεις από για το αν πράγματι θα ισχύσει μια τέτοια απόφαση για τους δύο παίκτες ή όχι.

Σήμερα, λοιπόν, έγινε σαφές πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας- μολονότι είναι αντίθετη με την απόφαση των Μασούντ, Χατζισαφί και καταδίκασε αυτό που έκαναν- εξετάζει μεν την υπόθεση, όμως για την ώρα δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το τι θα κάνει με την περίπτωσή τους.

Μένει να φανεί, επομένως, τι θα συμβεί με τους δύο αθλητές του Πανιωνίου και το αν θ' αγωνιστούν ή όχι, εν τέλει, στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, εκεί που το Ιράν έχει ήδη προκριθεί...

Keywords
Τυχαία Θέματα