Ολυμπιακός: Φιλικά τέλος, η σκέψη στην πρεμιέρα

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού έφτασε στο τέλος της. Οι «μαυροπράσινοι» επικεντρώνονται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο πρώτο παιγνίδι της ομάδας στην πρώτη κατηγορία έπειτα από δύο χρόνια απουσίας. Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ θα κοντραριστεί με τη Δόξα και θα επιδιώξει με κάθε τρόπο τη νίκη, ώστε να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Η χρονιά προβλέπεται αρκετά δύσκολη, λόγω της απαγόρευσης μετεγγραφών που είχε η ομάδα της Λευκωσίας. Παρ' όλα αυτά, ο βασικός κορμός της περσινής χρονιάς

παρέμεινε και ο Χρύσης Μιχαήλ θεωρεί πως το σύνολό του θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Άλλωστε και στα φιλικά άφησε καλές εντυπώσεις, με πειθαρχημένες εμφανίσεις. Την ίδια στιγμή, οι ποδοσφαιριστές, που επί το πλείστον είναι σε νεαρή ηλικία, διψούν για ποδόσφαιρο και θεωρούν ως μεγάλη ευκαιρία τη φετινή χρονιά, για να δείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες και να καθιερωθούν στην πρώτη κατηγορία.

Και ο κόσμος διψά
Διψασμένοι δεν είναι μόνον οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Πολύ περισσότερο είναι οι φίλαθλοι, οι οποίοι έκαναν υπομονή τα τελευταία χρόνια και πλέον θα βλέπουν την ομάδα τους στα μεγάλα σαλόνια. Ο κόσμος ετοιμάζει δυναμική επιστροφή στα γήπεδα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας πως θα ακολουθήσει μια δύσκολη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα