Ιμπραίμοβιτς: "Η Παρί Σ.Ζ. έχει μόνο ένα αφεντικό, εμένα"

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς ήταν ξεκάθαρος, δεν άφησε κανένα περιθώριο: «δεν με νοιάζει τι λένε και τι γράφουν, η Παρί Σ.Ζ έχει μόνο ένα αφεντικό, εμένα». Αυτό είπε ο Σουηδός επιθετικός, όταν στην διάρκεια συνέντευξής του στην ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ρωτήθηκε σχετικά με φήμες και δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε πιθανή μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Αισθάνομαι

μέρος αυτού του σχεδίου από την στιγμή που ήρθα στην Παρί Σ.Ζ. Τώρα όλα είναι πιο εύκολα, έχουν χτίσει μία μεγάλη ομάδα όλοι μαζί,» συμπλήρωσε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, που παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την ανάδειξή του, ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην χώρα του για δέκατη χρονιά, ένατη στην σειρά.

««Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε μια συγκεκριμένη προσφορά από την Μίλαν, αλλά δεν ήταν κοντά. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον οποίο έπαιξα. Έχω πάει σε πολλές σημαντικές ομάδες, αλλά η Μίλαν είναι ασυναγώνιστη,» συμπλήρωσε ο Σουηδός επιθετικός, που θέλει να ξεπεράσει με την Σουηδία το εμπόδιο των Δανών στα πλέι-οφ και να παρουσιαστεί στο Euro 2016 της Γαλλίας.

Πάντως οι Ιταλοί θεωρούν σίγουρο, την επιστροφή του στην Μίλαν το καλοκαίρι, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο φορέσει την φανέλα της Παρί Σ.Ζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα