Σύνδεσμος Αξιογράφων: Υπαναχώρηση Τράπεζας Κύπρου

Τη θέση ότι με τη μείωση του ELA να έχει τεθεί ως βασική προϋπόθεση για αύξηση των απολαβών των μελών του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου και για παροχή κινήτρων στο διευθυντικό προσωπικό της, η μείωσή του θα είναι ραγδαία και πολύ σύντομα θα ξοφληθεί, ούτως ώστε να ανοίξει ο δρόμος για αυξήσεις και κίνητρα, εκφράζει ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων σε ανακοίνωσή του.

Ο Σύνδεσμος «πληροφορεί τα μέλη του, και γενικά τα θύματα των τραπεζών,

ότι η Τράπεζα Κύπρου, μετά τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου μας, ημερ. 4.11.15 με τίτλο «Καμαρώστε τους», αναγκάστηκε να υπαναχωρήσει, διευκρινίζοντας ότι η αύξηση των απολαβών των μελών του ΔΣ και η παροχή κινήτρων στους διευθυντές, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, μεταξύ των οποίων και η εξόφληση του ELA» αναφέρει η ανακοίνωση.

Προσθέτει ότι ο ELA της Τράπεζας Κύπρου, μειώθηκε σε €4,5 δις από €4,9 δις που ήταν τον προηγούμενο μήνα.

«Επειδή θεωρούμε τους εαυτούς μας ως παροικούντες την Ιερουσαλήμ, υποψιαζόμαστε ότι τώρα που ο ELA τέθηκε ως μια από τις βασικές προϋποθέσεις για αύξηση των απολαβών των μελών του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου και για παροχή κινήτρων στο διευθυντικό προσωπικό της, η μείωση του ELA θα είναι ραγδαία και πολύ σύντομα ο ELA θα ξοφληθεί, ούτως ώστε να ανοίξει ο δρόμος για αυξήσεις και κίνητρα» προστίθεται.

«Κύριοι της Τράπεζας Κύπρου και κυρία της Κεντρικής, έχουν γνώση οι φύλακες. Να μας περιμένετε στη Γενική σας Συνέλευση και δεν μπορείτε να παρεμποδίσετε την είσοδό μας, αφού είμαστε μέτοχοι, έστω κι αν οι μετοχές μας έχουν σχεδόν μηδενιστεί» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Φοίβος Μαυροβουνιώτης και Σταύρος Γιαλλουρίδης.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα