Ο Καβενάγκι για τη ζωή στην Κύπρο και όχι μόνο (δηλώσεις)

Σε ιστοσελίδα της Ιταλίας μίλησε ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Καβενάγκι. Τι είπε για την Κύπρο, το ΑΠΟΕΛ αλλά και την Ρίβερ Πλειτ.

«Εδώ στην Κύπρο, όλα είναι μια χαρά. Είμαστε στην πρώτη θέση. Έχουμε κάποια προβλήματα στο Γιουρόπα Λιγκ, είμαστε στην τελευταία θέση του ομίλου

και είναι δύσκολο να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να συμμετάσχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

«Η ομάδα αγωνίζεται στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έδειξε αρκετό ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου. Εδώ ο τόπος είναι αρκετά καλά και σε τριάντα λεπτά είσαι στην παραλία. Είναι αρκετά καλό για εμένα και για την οικογένεια μου».

«Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο παντού. Είμαστε στην πρώτη θέση, είμαι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και φυσικά στόχος μας είναι ο τίτλος».

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος στην Κύπρο. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και είμαι αρκετά καλά».

Σε ερώτηση για ότι αφορά το μέλλον του ο Καβενάγκι δήλωσε: "Δεν ξέρω ακόμη, θέλω να συνεχίσω να παίζω για ακόμη 3-4 χρόνια, μετά θα δούμε. Μπορεί στη Ρίβερ Πλείτ, μίλησα με τον πρόεδρο, τώρα αυτό όμως που σκέφτομαι είναι πάντα το σκοράρισμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα