Δόξα: Δεν θα είναι αδιάφορη

Ναι μεν η προσοχή είναι στο πρωτάθλημα, όμως θέλει να βάλει και τις βάσεις πρόκρισης .

Από το κακό στο χειρότερο πάει η πορεία της Δόξας στο πρωτάθλημα, μετά και την ήττα από την Καρμιώτισσα, όμως είναι αναγκασμένη να σηκώσει το κεφάλι και να δώσει τη μάχη μέχρι το τέλος για την παραμονή στην κατηγορία. Σήμερα έχει την ευκαιρία στον εντός έδρας αγώνα (στο Μακάρειο Στάδιο) με την Αναγέννηση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Coca-Cola να πάρει τη νίκη και να βάλει τις βάσεις

για την πρόκριση στα προημιτελικά. Μια επιτυχία θα ανεβάσει το ηθικό για τη δύσκολη συνέχεια. Άλλωστε, είναι πρόκληση η πρόκριση στην επόμενη φάση και είναι δεδομένο ότι δεν θα αδιαφορήσουν, αν και προτεραιότητα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η Δόξα, λοιπόν, μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη από τον σημερινό αγώνα. Να ανεβάσει το ηθικό της με μια επιτυχία και φυσικά να αυξήσει τις πιθανότητές της να είναι αυτή στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Θα είναι ό,τι χειρότερο

Από την άλλη, θα είναι ό,τι χειρότερο αν και σήμερα η Δόξα δώσει συνέχεια στα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναμένει περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές του. Να ανεβάσουν στροφές, να έχουν πάθος και αποφασιστικότητα. Στοιχεία που θα είναι αναγκαία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Δόξα επιβάλλεται να επανέλθει άμεσα, πριν είναι αργά. Έτσι αναμένουν ότι το ματς απέναντι στη Δερύνεια θα είναι μια ευκαιρία για να «κτίσουν» στην ψυχολογία.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες αλλαγές και να δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής. Ακολουθεί ο δύσκολος αγώνας με τον Απόλλωνα στο «Τσίρειο» το ερχόμενο Σάββατο και είναι λογικό ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές θα προφυλαχθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα