Η «τράμπα» εκατομμυρίων με deal στη Λ/σο –Πρωτοφανής υπόθεση

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς υπόθεσης βρίσκεται το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από καταγγελία που έφθασε στα γραφεία του από Ελλαδίτη ο οποίος διαμένει κατά καιρούς στην Κύπρο και πηγαινοέρχεται στη χώρα μας λόγω των επιχειρήσεων που διατηρεί στο νησί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον του το ΤΑΕ Λεμεσού, η υπόθεση αφορά απάτη εκατομμυρίων εις βάρος του Ελλαδίτη από Αζέρο, φερόμενο επιχειρηματία. Οι δυο άνδρες

γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου το 2015. Πριν από ένα περίπου χρόνο, οι δυο τους αποφάσισαν όπως επεκτείνουν τη γνωριμία τους σε επιχειρηματικά πεδία.

Ο Ελλαδίτης αποδέχθηκε επιχειρηματική πρόταση του Αζέρου για επενδύσεις σε υπό ανέγερση ξενοδοχειακή μονάδα στη Λεμεσό, ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το θύμα, που προχώρησε σε σχετική καταγγελία κατά του Αζέρου προ ημερών στο ΤΑΕ Λεμεσού, φαίνεται να «έπεσε» στην παγίδα του Αζέρου και να του παρέδωσε το ποσό, σε μορφή μετρητών, σε ραντεβού που κλείστηκε στη μαρίνα Λεμεσού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αζέρος κατέφθασε στο ραντεβού, με προστασία ανδρών, όπου και έλαβε τα εκατομμύρια μετρητών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσει τον 53χρονο Αζέρο επιχειρηματία.

Keywords
Τυχαία Θέματα