Πλήρης ικανοποίηση Κυβέρνησης για το ρυθμό ανάπτυξης

"Η επίτευξη ρυθμού ανάπτυξης 3.3% για την Κύπρο, ξεπερνά κάθε προσδοκία. Με αυτοπεποίθηση και με αισιοδοξία συνεχίζουμε την προσπάθεια", αναφέρει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Η επίτευξη ρυθμού ανάπτυξης 3.3% για την Κύπρο, ξεπερνά κάθε προσδοκία. Με αυτοπεποίθηση και με αισιοδοξία συνεχίζουμε την προσπάθεια.

pic.twitter.com/UpFWO67ahD

— Harris Georgiades (@Georgiades_H) May 16, 2017

Η είδηση για ρυθμό ανάπτυξης 3,3% στην Κύπρο, αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη από πλευράς της Κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρει σχετικά:

Χαιρετίζω τη συνεχιζόμενη καταγραφή ανοδικής ανάπτυξης της Κυπριακής οικονομίας που ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη και άγγιξε το 3.3%.

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) May 16, 2017

Συνεχίζουμε αποφασισμένοι, μακριά από σκοπιμότητες και λαϊκισμούς ώστε να μην επιτρέψουμε να επανέλθουμε στις συνθήκες του παρελθόντος.

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) May 16, 2017

O Kυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει:

Η συλλογικη προσπαθεια συνεχιζεται με απολυτη σοβαροτητα.... https://t.co/TaYsKmqnt7

— NikosChristodoulides (@Christodulides) May 16, 2017

O Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, στο ίδιο μοτίβο, με τη σειρά του αναφέρει ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό τη συλλογική προσπάθεια:

Συνεχιζεται η προσπαθεια που δημιουργει τις συνθηκες σταθεροτητας, τη σιγουρια και την προοπτικη για το μελλον.#αναπτυξη/σιγουρια/προοπτικη. https://t.co/pSqRTwxtk8

— VictorasPapadopoulos (@PapadopoulosVic) May 16, 2017

Η είδηση για τον ρυθμό ανάπτυξης δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε τον Υπουργό Εσωτερικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος μέχρι πρόσφατα διατελούσε Υφυπουργός παρά τω Προέδρω:

Δυναμικά στο 3.3% ο ρυθμός ανάπτυξης της Κυπριακής οικονομίας. Η προσπάθεια αποδίδει καρπούς pic.twitter.com/gbVrERVcPG

— ConstantinosPetrides (@Petrides_C) May 16, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα