Η Θύρα 9 "καίει" τους πάντες

Η Θύρα 9, μέσω του Αλέκου Αλέκου (μέλος της γραμματείας) και Αδάμου Ευσταθίου (γενικού συντονιστή), τοποθετήθηκε (στα Κανάλι 6) για τα όσα συμβαίνουν στην Ομόνοια το τελευταίο διάστημα.

Οι πιο σημαντικές τους δηλώσεις:

-Ελπίζω να μην είμαστε η τελευταία ελπίδα της Ομόνοιας. Θα είμαστε δίπλα της ως την τελευταία στιγμή. Τελευταίοι που θα αφήσουν αυτό το καράβι, θα είναι η Θύρα 9.
-Πριν μερικά χρόνια, είπαμε ότι φτάσαμε στον πάτο. Από τότε, πήγαμε και πιο κάτω. Το θέμα είναι αν υπάρχει και πιο κάτω από αυτό που είμαστε τώρα.
Υπάρχει

κόσμος που βρήκε την Ομόνοια σε αυτή τη θέση και θέλει να εκμεταλλευτεί. Δεν είναι τόσο κατάμαυρα τα πράγματα.
-Το ότι υπάρχει παρέμβαση του κόμματος αυτό είναι ξεκάθαρο. Είμαστε σε μια κατάσταση που και οι ίδιοι θέλουν να απεμπλακούν από την ομάδα. Ο κόσμος θεωρεί ότι μια σύσταση εταιρείας θα λύσει τα προβλήματα. Αν δεν γίνει σωστά, θα υπάρχουν κι άλλα προβλήματα. Έχουμε σοβαρές αμφιβολίες αν είναι λειτουργική η εταιρεία. Κανένας από αυτούς που θέλουν εταιρεία δεν έχει βρει το μετοχικό κεφάλαιο.

-Για Κατσουρίδη: Θα δούμε ποιους θα βάλει συνεργάτες. Αν έρθει χωρίς όραμα, νομίζετε ότι θα το δεχθεί η Θύρα 9; Δέχεται πιέσεις και δεν είναι από το ΑΚΕΛ. Δεν είναι κανένας πάνω από την Ομόνοια. Αν δεν μας ικανοποιήσει το όραμά του, τότε δεν θα δεχθούμε κανέναν Κατσουρίδη.

-Για το χρέος: Ήταν 14.5 εκατομμύρια από την τελευταία ενημέρωση. Ίσως να πάει και στα 16-17. Το συγκεκριμένο χρέος με τον Μιλτιάδη έχει διαγραφεί και δεν υπάρχει πλέον.

-Για Γιώτη Δημητρίου: Δεν αποκλείουμε κανένα από την διαδικασία. Τώρα έγινε μέλος και μετά από τρεις μήνες έχει δικαίωμα να εκλεγεί. Είναι καλός επιχειρηματίας. Δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί με το σωματείο, αλλά με εταιρεία. Δεν μπορεί να γίνει μια εταιρεία από τη μια μέρα στην άλλη.
Είναι κερδοφόρος οργανισμός η Ομόνοια. Αυτοί που λένε ότι θα κλείσει η Ομόνοια, είναι αυτοί που θέλουν να την ξεπουλήσουν.

-Για Πέτεφ: Πλέον είμαστε αναγκασμένοι να πούμε αρκετά πράγματα. Ο Πέτεφ κουράστηκε και ήταν επιλογή του να φύγει από την Ομόνοια. Επέλεξε να κάνει τις δηλώσεις. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και ίσως να ήταν αυτό που ήθελε. Η Ομόνοια γίνεται περίγελος και τα είπε για τους ανθρώπους που τον χτυπούν τόσο καιρό. Τα ξέρουμε από πρώτο χέρι εμείς. Υπάρχει στέλεχος της διοίκησης που έβριζε τον Πέτεφ μετά από παιχνίδι. Ήρθε και βρήκε τους παίκτες να κάνουν απεργία γιατί ήταν απλήρωτοι. Έχουν πάρει ένα μισθό ο Πέτεφ και οι συνεργάτες του.
Ήταν ο Πέτεφ όταν έπαιζε ξύλο ο Κάντε με τον Άρνασον στις Πλάτρες; Ήταν ο Πέτεφ όταν ο Κανού μάλωσε με τον Κατελάρη; Ας μας απαντήσει η εφορεία ποδοσφαίρου γιατί δεν αλλάζει ο τιμ μάνατζερ. Πρέπει να στελεχώσεις με επαγγελματίες το Ηλίας Πούλλος.
Τι έκανε ο Μαργκάσα στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας, αφού είναι εκτός ομάδας; Δεν είναι ευθύνες της εφορείας και του τεχνικού διευθυντή;
Είναι έλλειψη σοβαρότητας από όλους.
Εκείνοι που χαρήκαν και γελούν, αυτή τη στιγμή να ξέρουν ότι θα τους κοπεί το γέλιο. Μαζί με τον Πέτεφ θα πέσουν κεφάλια. Θα πέσουν τα κεφάλια των πραγματικών υπευθύνων. Επιβάλλεται αυτοί που ευθύνονται να απομακρυνθούν.

-Τα πρόστιμα της Ομόνοιας έρχονται από άλλες κερκίδες. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μην πληρώνει η ομάδα πρόστιμα.

-Να μην διοριστεί ξανά συμβούλιο της Ομόνοιας πίσω από κλειστές πόρτες.

-Για τον διευθυντή της Ομόνοιας, Παύλο Νικολαΐδη: Κάθε χρόνο αποτυγχάνει το ίδιο πράγμα. Να μας απαντήσει αν υπάρχει απόφαση να αποχωρήσει ο Νικολαΐδης. Έχουν πει ότι ο άνθρωπος έχει δώσει τα πρακτικά των συνεδριών εκτός συμβουλίου. Ο γενικός διευθυντής της Ομόνοιας πρέπει να αποχωρήσει. Ο άνθρωπος που είναι τώρα πρέπει να αποχωρήσει.

-Θέλουμε να μπουν άτομα που μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση. Αν δεν βρεθεί άλλος συνδυασμός, θα προτείνουμε συνδυασμό διαχείρισης του σωματείου. Μακάρι να μπουν ικανά άτομα και δεν θέλουν θέσεις στο Διοικητικό συμβούλιο.

-Δεν θα δεχθούμε καμιά εταιρεία να κάνει το σωματείο κομπάρσο.

-Προτείνουμε το σωματείο να γίνει πραγματικά ομάδα του λαού. Να δούμε πως θα εκμεταλλευτούμε το όνομα της Ομόνοιας. Να έρθουν όλοι κοντά να δούμε τι θα κάνουμε. Είναι η ώρα της κρίσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα