Η πρόταση της Ανόρθωσης και η επίσημη θέση του Εθνικού για τον Μάριο Ηλία

Οκτώ μέρες έχουν απομείνει για το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου στην Κύπρο και στην Ανόρθωση -εν τη απουσία πρότασης για τον Νίκα Κατσαράβα- έχουν στραφεί στη λύση του Μάριου Ηλία για τη γραμμή κρούσης, καθώς δεν υπάρχει ελεύθερη θέση στον κατάλογο Α για αλλοδαπό επιθετικό.

Προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον 24χρονο διεθνή άσο η «Κυρία» φέρεται να έχει καταθέσει στον Εθνικό Άχνας προσφορά

που περιλαμβάνει τόσο οικονομική αποζημίωση (€50.000) όσο και έμψυχα ανταλλάγματα.

«Το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος μας, μαζί με το ΔΣ. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Υπάρχει το ΔΣ και θα αποφασίσει μαζί με τον πρόεδρο. Εφόσον αποχωρήσει ο Μάριος, θα πάρουμε και άλλο ποδοσφαιριστή», δήλωσε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Γιάννος Δημοσθένους.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση δείχνει ότι στον Εθνικό αφ' ενός δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρόταση της Ανόρθωσης (ειδάλλως θα είχαν συμφωνήσει ήδη στη μεταγραφή του παίκτη), αφ' ετέρου είναι ανοικτοί σε περαιτέρω διαπραγμάτευση και τελική συμφωνία, εξ ου και η διαβούλευση προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα βήματα.

Μένει να φανεί αν και πόσο είναι διατεθειμένη να βελτιώσει την προσφορά της η «Κυρία», προκειμένου να διευθετήσει την κατά τα φαινόμενα τελευταία εκκρεμότητα στο ρόστερ της.

Το νέο πλάνο του Τιμούρ περιλαμβάνει άσο από την Κύπρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα