Το UCLan Cyprus σε συνεργασία με ΠΑΣΥΞΕ & ΠΑΣΥΔΙΞΕ ανακοινώνει υποτροφίες 50%
Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στηρίζει το ανθρώπινο δυναμικό της Τουριστικής Βιομηχανίας και σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΞΕ και τον ΠΑΣΥΔΙΞΕ ανακοινώνει Υποτροφίες 50%, σε συναφή με τον κλάδο μεταπτυχιακά προγράμματα για τους επαγγελματίες του τομέα.
Σε συνέχεια επικοινωνίας και διαβουλεύσεων με εκπροσώπους της Τουριστικής Βιομηχανίας, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συνάντηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus με αντιπροσώπους του Παγκύπριoυ Συνδέσμου Ξενοδόχων και του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων, παρουσία του
Στη συνάντηση συζητήθηκαν καίρια και βασικά ζητήματα της βιομηχανίας του τουρισμού με κοινή παραδοχή ότι ο τομέας του Τουρισμού διανύει μια από τις πιο δύσκολες κρίσεις ως επακόλουθο της πανδημίας. Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, έχοντας αναπτύξει διαχρονικά μια σημαντική σχέση και αλληλεπίδραση με τους εκπροσώπους του τομέα του τουρισμού, εξέφρασε την επιθυμία να στηρίξει τους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας (μέλη του ΠΑΣΥΞΕ και ΠΑΣΥΔΙΞΕ), οι οποίοι επιθυμούν να επενδύσουν στην ακαδημαϊκή τους εξέλιξη, προσφέροντας πλάνα υποτροφιών στα προγράμματα σπουδών του.
Σε πνεύμα ομοφωνίας και συναντίληψης, συμφωνήθηκε πως οποιαδήποτε στρατηγική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, θα πρέπει αναντίρρητα να περιέχει και πρακτικούς τρόπους αναβάθμισης της γνώσης και εμπειρίας του ανθρώπινου δυναμικού της βιομηχανίας, ώστε ο τομέας να καταστεί πιο ανταγωνιστικός σε σχέση με άλλους προορισμούς, ειδικότερα σε γειτονικές χώρες.
Συγκεκριμένα το UCLan Cyprus θα προσφέρει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνούς Τουρισμού, Φιλοξενίας και Διοργάνωσης Εκδηλώσεων (ΜΑ Internship in International Tourism, Hospitality and Event Management) σε όλα τα μέλη του κλάδου, με υποτροφία ύψους 50% και τελικά δίδακτρα €5.250 (αρχικά δίδακτρα €10,500) για όλη τη διάρκεια του προγράμματος για εισδοχή τον Οκτώβριο 2020*.
Η παρακολούθηση του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επαγγελματιών του τομέα και προσφέρεται με ευέλικτη φοίτηση.
Ο Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κύριος Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης χαιρετίζει την πρωτοβουλία, επισημαίνοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιου επιπέδου προγράμματα τα οποία συμβάλλουν στην αναβάθμιση του Ξενοδοχειακού και ευρύτερα του Τουριστικού Προϊόντος της χώρας μας, αφού οι απόφοιτοι τέτοιων σπουδών αποτελούν και τους πρεσβευτές αυτού».
Ο κ. Μάριος Έλληνας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων και Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Golden Bay στη Λάρνακα συγχάρηκε το Πανεπιστήμιο για την ενέργειά του και δήλωσε ότι «είναι μια ευκαιρία για τα στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, ειδικά αυτή την εποχή που η Τουριστική Bιομηχανία βρίσκεται σε σχεδόν παντελή απραξία και διαθέτουν μπόλικο ελεύθερο χρόνο. Εκ των πραγμάτων, δεν αναμένεται επανεκκίνηση του τουρισμού και της οικονομίας τουλάχιστον πριν την άνοιξη 2021 στην καλύτερη περίπτωση και θα ήταν πολύ χρήσιμο αν τα στελέχη αξιοποιούσαν τον χρόνο τους για βελτίωση των γνώσεών τους και ακαδημαϊκών τους προσόντων ούτως ώστε όταν επανεκκινήσει η βιομηχανία να τους βρει προετοιμασμένους και βελτιωμένους».
Για οποιεσδήποτε απορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εισδοχής φοιτητών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, στο τηλέφωνο 24694000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
*Διευκρινίζεται ότι η πιο πάνω προσφορά ισχύει εφόσον πληρούνται τα κριτήρια εισδοχής του Πανεπιστημίου.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
- Θύμα απάτης η εγγονή του Παπαστράτου - Της πήραν 13 εκατ. ευρώ για «μάγια»
- Κοροναϊός : Πέθανε 47χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα
- Κωστής Μαραβέγιας για Big Brother: Εισαγγελική παρέμβαση άμεσα
- Επιδότηση επιχειρήσεων (όχι δάνειο) με 150 εκατ. ευρώ
- Βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι; Πρέπει να διαβάσετε αυτή την έρευνα
- Μαραβέγιας για Big Brother: Εισαγγελική παρέμβαση άμεσα
- Τι ζητεί ο Ερντογάν
- Ο Έλληνας που διαπρέπει στη Μίλαν – Τι συμβαίνει με Τζόρτζεβιτς-Γεωργάτο – Περνάει Φορτούνη ο Εμβιλά
- Σύμβουλος Ερντογάν: Θα σκοτώσουμε Έλληνα πιλότο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sigma Live
- Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Κυριάκου Στέλιου
- Το UCLan Cyprus σε συνεργασία με ΠΑΣΥΞΕ & ΠΑΣΥΔΙΞΕ ανακοινώνει υποτροφίες 50%
- Έντονες αντιδράσεις για τις μπάρες και τιμές σε χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό
- Πίσω στον Λίβανο οι μετανάστες που προσέγγισαν τις κυπριακές ακτές
- Σπάραξε ο κ.Γιώργος στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ – «Πρωτοφανές κύμα αλληλεγγύης»/VID
- Αντί για τα πράσινα, προβάρει τα κόκκινα ο Πάβλοβιτς
- Ξέρουν από Κύπρο οι δύο πρώτες μεταγραφές του Φανιέρου για τον Ανδρονίκου
- Ενισχύθηκε με δύο νέα οχήματα ο στόλος της Πυροσβεστικής (ΒΙΝΤΕΟ)
- Δήμαρχος Πάφου σε ΠΟΕΔ: "Εκπαιδευτικό κατεστημένο"
- Οι ευχές της Μπάγερν στον Ραφίνια: «Ο θρύλος μας γίνεται σήμερα 35 ετών» (pic)

- Τελευταία Νέα Sigma Live
- Το UCLan Cyprus σε συνεργασία με ΠΑΣΥΞΕ & ΠΑΣΥΔΙΞΕ ανακοινώνει υποτροφίες 50%
- Έντονες αντιδράσεις για τις μπάρες και τιμές σε χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό
- Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Κυριάκου Στέλιου
- «Η πρόταση για Τάμαρι βρίσκεται στο τραπέζι και ισχύει ακόμη, αλλά...»
- Μουρίνιο για την απουσία Κέιν: «Την γαμ%@#$!»! (vid)
- Οι ευχές της Μπάγερν στον Ραφίνια: «Ο θρύλος μας γίνεται σήμερα 35 ετών» (pic)
- Σπάραξε ο κ.Γιώργος στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ – «Πρωτοφανές κύμα αλληλεγγύης»/VID
- Λεβ: «Ο Ντράξλερ πρέπει να φύγει από την Παρί»
- Μόνο ένας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Η νιόπαντρη Ανθή Βούλγαρη βγήκε στην πρεμιέρα της εκπομπής της από το Πήλιο
- Νέα ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία από 1η Απριλίου
- Νωρίτερα η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων φέτος
- Στ. Πέτσας: Η τουρκική προκλητικότητα αφορά ολόκληρη την ΕΕ και το ΝΑΤΟ (video)
- Έξυπνο ρολόι: Με αυτονομία μπαταρίας έως 25 μέρες – Έρχεται στην Ελλάδα
- Το Nations League συνεχίζεται με ντέρμπι
- Πέτσας: Παρατράβηξε η τουρκική προκλητικότητα με τις Navtex – Την Πέμπτη το ραντεβού Μητσοτάκη Μακρόν
- Λευκορωσία: Πληροφορίες πως απήχθη η Κολέσνικοβα
- Το «ιπτάμενο» ευρώ, το μπαζούκας του PEPP και ακόμη τρία ερωτήματα για την ΕΚΤ
- Το ανούσιο κλισέ των μεγάλων σταρ που κατέρριψε η Κέιτ Μπλάνσετ στη Βενετία [εικόνες]